Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:59 | 13/05/2018

Πεδίο μάχης ξανά τα Εξάρχεια, με τον υπουργό Επικρατείας Αλέκο Φλαμπουράρη και τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη να μπαίνουν και πάλι στο στόχαστρο των κουκουλοφόρων.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία το μεσημέρι της Κυριακής (13.05.2018), τα ξημερώματα, υπήρξαν συντονισμένες επιθέσεις στα Εξάρχεια. Η μια έγινε στο σπίτι του Αλέκου Φλαμπουράρη και η δεύτερη στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ. Το πρώτο… χτύπημα ήταν στη Χαριλάου Τρικούπη κι έγινε στις 04:25 τα ξημερώματα. Πέντε λεπτά μετά, στις 04:30 έγινε η επίθεση κοντά στο σπίτι του υπουργού Επικρατείας

[custom:google-ads]

Ξανά στόχος το σπίτι του Φλαμπουράρη στα Εξάρχεια

Το σπίτι του υπουργού Επικρατείας μπαίνει, για πολλοστή φορά, στο στόχαστρο των… γνωστών αγνώστων. Αυτή τη φορά, στόχος τους ήταν να πετάξουν τις μολότοφ στην… πόρτα του.

Η επίθεση έγινε στις 04:30 τα ξημερώματα, όταν ομάδα αγνώστων έφτασε στο σημείο και πέταξε βόμβες μολότοφ. Το σπίτι του Αλέκου Φλαμπουράρη, φυσικά, φυλάσσεται και οι αστυνομικοί κατάφεραν να απωθήσουν τους δράστες και δεν έφτασαν μέχρι την… εξώπορτα!

Από τις βόμβες μολότοφ που πέταξαν οι άγνωστοι προκλήθηκαν υλικές ζημιές σε τρία παρκαρισμένα αυτοκίνητα.

Η επίθεση στο ΠΑΣΟΚ

Πέντε λεπτά νωρίτερα, στις 04:25 τα ξημερώματα της Κυριακής, ομάδα αγνώστων είχε κάνει (ξανά) την εμφάνισή της στη Χαριλάου Τρικούπη, στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ. Μια δεύτερη ομάδα κουκουλοφόρων επιτέθηκε στη διμοιρία των ΜΑΤ που φρουρούν τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.

Οι αστυνομικοί απάντησαν με περιορισμένη χρήση χημικών και χρήση κρότου – λάμψης.

Το video της συμπλοκής

Το site TheLookGr δημοσιεύει ένα video (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) που όπως αναφέρει δείχνει τη στιγμή της συμπλοκής που έγινε τα ξημερώματα ανάμεσα στους αστυνομικούς και τους κουκουλοφόρους.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

newsit.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis