Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:45 | 10/07/2019

Συνελήφθη την 7-7-2019 το απόγευμα, στην Εγνατία Οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης, 49χρονος αλλοδαπός, κατηγορούμενος για μεταφορά ναρκωτικών.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, έπειτα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων σχετικά με τη δράση κυκλώματος που μεταφέρει μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών στην περιοχή του Έβρου, με σκοπό την εξαγωγή τους στην Τουρκία, πραγματοποίησαν οργανωμένη επιχείρηση, στην οποία συνέδραμαν αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας και του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας.

[custom:google-ads]

Στο πλαίσιο της επιχείρησης, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 49χρονο να οδηγεί Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, κινούμενος από Θεσσαλονίκη προς Καβάλα και να μεταφέρει με αυτό, 19 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 41.254 γραμμαρίων.

Κατασχέθηκαν η παραπάνω ποσότητα ναρκωτικών, ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, τρία κινητά τηλέφωνα, πλήθος καρτών κινητής τηλεφωνίας και το χρηματικό ποσό των 220 ευρώ και 300 λιρών Τουρκίας.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.

http://www.astynomia.gr/images/stories//2019/photos2019b/10072019anmaknark.jpg


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η επόμενη μέρα στην ΕΛ.ΑΣ: Έρχονται έκτακτες κρίσεις - Ποιοι "παίζουν" ποιοι φεύγουν, ποιοι προσδοκούν

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis