Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:14 | 04/08/2018

Συνεχίζονται συστηματικά οι έλεγχοι αστυνόμευσης στις τουριστικές περιοχές των νησιών του Ιονίου από μικτά κλιμάκια αστυνομικών των υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιονίων Νήσων.

Συγκεκριμένα, κατά τους ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν από χθες (03-08-2018) τις απογευματινές ώρες έως και τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (04-08-2018), στις τουριστικές περιοχές του Κάβου στην Κέρκυρα, του Λαγανά στη Ζάκυνθο καθώς και σε περιοχές της Λευκάδας συνελήφθησαν συνολικά είκοσι τέσσερα (24) άτομα για διάφορα αδικήματα.

Συνολικά βεβαιώθηκαν (12) παραβάσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος και (144) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, ενώ κατασχέθηκαν μικροποσότητα κάνναβης και (82) προϊόντα παραεμπορίου.

Ειδικότερα στην περιοχή του Κάβου Κέρκυρας πραγματοποιήθηκαν έξι (6) συλλήψεις (3 ημεδαπών και 3 αλλοδαπών), για αδικήματα που αφορούσαν σε κατοχή ναρκωτικών ουσιών, κλοπών και σε άλλα αδικήματα. Επίσης στην περιοχή του Λαγανά Ζακύνθου πραγματοποιήθηκαν δεκαπέντε (15) συλλήψεις (5 ημεδαπών και 10 αλλοδαπών), μεταξύ των οποίων για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης, για παραεμπόριο, ηχορύπανση και για παραβάσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis