Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:44 | 14/01/2017

Σημειώσεις με αναφορές σε τουλάχιστον 20 εφοπλιστές και επιχειρηματίες εντόπισαν κατά πληροφορίες αστυνομικοί της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας στο σπίτι της Πόλας Ρούπα στην Ηλιούπολη.

 Το σπίτι 8 ημέρες μετά την σύλληψή της συνεχίζει να αποτελεί αντικείμενο έρευνας από αστυνομικούς της διεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών, σε μια προσπάθεια εντοπισμού γενετικού υλικού και αποτυπωμάτων που θα τους οδηγήσουν σε ασύλληπτα μέλη του Επαναστατικού Αγώνα.

Στις σημειώσεις της Ρούπα, οι αστυνομικοί «βλέπουν» πρόθεση απαγωγής οικονομικών παραγόντων σε σύμπραξη με ποινικούς. Ειδικότερα σε κάποιες περιπτώσεις η Ρούπα και η συνεργοί της συνέλεγαν πολλές πληροφορίες σε μια διερευνητική πιθανότατα προσπάθεια να ιχνηλατήσουν το ενδεχόμενο απαγωγής για να πάρουν λύτρα για την ενίσχυση του «Επαναστατικού» ταμείου.

Στις σημειώσεις εμφανίζονται και ονόματα επιχειρηματιών που δεν απασχολούν τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ και οι εργαζόμενοι τους εμφανίζονται ικανοποιημένοι από την αντιμετώπιση που τυγχάνουν από αυτούς. Σε κάθε περίπτωση η θεωρία έως την πράξη στην περίπτωση των απαγωγών ειδικά σημαντικών προσωπικοτήτων που προστατεύονται και από μεγάλη φρουρά, απέχει παρασάγγας. Σημαντικά πάντως εκτιμούν πως θα είναι τα ευρήματα που θα προκύψουν σχετικά με σχέδια και επαφές της Ρούπα από τα στικάκια που έχουν εντοπίσει στο σπίτι της Ρούπα.

newpost.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

Στη δημοσιότητα φωτογραφίες από το οπλοστάσιο της Πόλας Ρούπα

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis