Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:00 | 14/07/2017

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017,  η ορκωμοσία των νέων Ανθυποσμηναγών της Πολεμικής Αεροπορίας, στη Σχολή Ικάρων, στην Αεροπορική Βάση Δεκέλειας, στο Τατόι.

Τα ξίφη στους νέους Ανθυποσμηναγούς επέδωσε η Αυτού Εξοχότης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Προκόπης Παυλόπουλος, παρουσία του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, κ. Πάνου Καμμένου, του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ), Ναύαρχου Ευάγγελου Αποστολάκη ΠΝ,  του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), Αντιπτέραρχου (Ι) Χρήστου Χριστοδούλου, του Αρχηγού ΓΕΣ Αντιστράτηγου Αλκιβιάδη Στεφανή και του Αρχηγού ΓΕΝ Αντιναύαρχου Νικόλαου Τσούνη ΠΝ.

Στην τελετή παραβρέθηκαν ο κ. Ιωάννης Δέδες ως εκπρόσωπος του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Δημήτρης Βίτσας, ο Υφυπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Ζουράρις, ο Υφυπουργός Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ, εκπρόσωποι των Κομμάτων της Βουλής, Μέλη της Κυβέρνησης και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως, κ. Αθηναγόρας, οι Αρχηγοί των Γενικών Επιτελείων των Ενόπλων Δυνάμεων (ΕΔ), ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, εκπρόσωποι των Αρχηγών της Ελληνικής Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού Σώματος και του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Φρουράς, ο Αρχηγός Τακτικής Αεροπορίας, Ανώτατοι Αξιωματικοί της Πολεμικής Αεροπορίας, επίτιμοι Αρχηγοί ΓΕΕΘΑ και ΓΕΑ, αντιπροσωπείες Αξιωματικών και Υπαξιωματικών των ΕΔ και των Σωμάτων Ασφαλείας, συγγενείς και φίλοι των νέων Ανθυποσμηναγών.

Συνολικά ορκίστηκαν πενήντα πέντε  (55) Ανθυποσμηναγοί, εκ των οποίων σαράντα επτά (47) από την Ελλάδα και οκτώ (8) από την Κύπρο.

www.armynow.net

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis