Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:59 | 16/09/2017

Η φωτογραφία έχει ηλικία πάνω από 35 χρόνια! Είναι η 58η σειρά ιπταμένων, όταν ήταν ακόμα μαθητές! Δείτε τι έκαναν πρόσφατα στην Σχολή Ικάρων.

Αναγνωρίζετε άραγε αυτά τα πρόσωπα; Ίσως το πέρασμα του χρόνου και η ταλαιπωρία της δουλειά τους να έχει αφήσει πάνω τους ανεξίτηλα σημάδια. Πρόκειται για τους σπουδαστές της Σχολής Ικάρων, που συμπλήρωσαν 35 χρόνια μαζί!

Η 58η σειρά ιπταμένων, θυμήθηκε την εποχή που ως μικρά "αετόπουλα" άνοιγαν τα φτερά τους στον ελληνικό ουρανό, αυτόν που κλήθηκαν να υπηρετήσουν και οι περισσότεροι τον υπηρετούν όλα αυτά τα χρόνια.

Γιόρτασαν την επέτειό τους, επιστρέφοντας στην Σχολή και αναβιώνοντας την πρώτη τους ημέρα. Ξανακάθισαν στα "θρανία" της ανακαινισμένης Σχολής Ικάρων.

 

 

Γευμάτισαν στο εστιατόριο της Σχολής Ικάρων, το οποίο είναι και το μόνο κτίριο που διασώθηκε από τον σεισμό. Μαθαίνουμε μάλιστα ότι είχαν φροντίσει το γεύμα τους να είναι το πρώτο γεύμα που είχαν φάει στην Σχολή, δηλαδή "αστακός". Έτσι αποκαλούσαν την φασολάδα που τους σέρβιραν!

Στη συνέχεια απέδωσαν τιμές στους συναδέλφους τους που δεν βρίσκονται σήμερα στη ζωή.Στεφάνι στο μνημείο της Σχολής κατέθεσε εκ μέρους των συμμαθητών του ο Ταξίαρχος Δημήτρης Τσιρογιαννίδης.

 

 

Έβγαλαν  αναμνητικές φωτογραφίες και πήραν αναμνηστικά μετάλλια για να θυμούνται την ημέρα που ξανασυναντήθηκαν όλοι μαζί μετά απο 35 χρόνια και το βράδυ κατέληξαν στον φιλόξενο χώρο του Μουσείου Ιστορίας Πολεμικής Αεροπορίας (ΜΙΣΠΑ) για να γιορτάσουν με τις συζύγους τους.

 

Πηγή: armyvoice.gr  

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis