Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:00 | 08/09/2018

Ένας στρατιωτικός που ανήκε στην ελίτ ομάδα σωματοφυλάκων του Ρώσου προέδρου, Βλαντιμίρ Πούτιν κατηγορείται πως από ζήλια σκότωσε τη σύντροφό του, κακοποιώντας τη σωματικά και σπρώχνοντάς της από τον έκτο όροφο κτηρίου.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο Μαράτ Σακάποφ ξυλοκόπησε τόσο άγρια την 21χρονη φοιτήτρια Ελνάρα Καρακάνοβα, ώστε κυριολεκτικά παραμόρφωσε το πρόσωπό της, προτού τη σηκώσει και την πετάξει από το μπαλκόνι, από ύψος σχεδόν είκοσι μέτρων.

Τα τραύματά της από την πτώση αλλά και τη σωματική κακοποίηση ήταν τόσο άσχημα, ώστε οι ιατροδικαστικές αρχές απαγόρευσαν στους γονείς της να τη δουν.

[custom:google-ads]

Σύμφωνα με την απολογία του, ο 28χρονος στρατιωτικός που είχε καλυμμένο το πρόσωπό του στη δικαστική αίθουσα και προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση των συγγενών του θύματος, έδρασε τυφλωμένος από ζήλια, καθώς φοβήθηκε πως η σύντροφός του είχε εραστή.

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα, ο κατηγορούμενος είχε απειλήσει να βιάσει τη μητέρα της συντρόφου του και να σκοτώσει τον πατέρα της.

Ο ίδιος φέρεται να έχει ομολογήσει την ενοχή του για τον ξυλοδαρμό αλλά όχι για τη δολοφονία.

«Δεν είπα ποτέ πως ήθελα να βιάσω τη μητέρα της ή να σκοτώσω τον πατέρα της. Ποτέ δε συνέβη αυτό. Ούτε προσπάθησα να το σκάσω», τόνισε ο ίδιος μέσα από ένα γυάλινο κλουβί στο δικαστήριο. Ενώ απευθυνόμενους στους γονείς της κοπέλας, είπε: «Ξέρω πως τα λόγια μου δε σημαίνουν τίποτα στους γονείς της αλλά τους ζητάω ειλικρινά συγγνώμη».

Πηγή: cnn.gr

 

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis