Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:59 | 22/03/2017

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, 35χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Αθηνών, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τριών ετών για εκβίαση.

Επιπλέον, από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι από 20 έως 21/03/2017 εισήλθαν από ανασφάλιστο παράθυρο σε Δημοτικό Σχολείο στο Αγρίνιο, όπου αφού παραβίασαν πόρτες γραφείων, αφαίρεσαν οκτώ φορητούς υπολογιστές, εξαρτήματα υπολογιστών και μέσα αναπαραγωγής εικόνας και ήχου.

Παράλληλα, συνελήφθη, χθες το πρωί, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, 17χρονος ημεδαπός, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκεκαι κατασχέθηκε μια νάιλον συσκευασία, που περιείχε 60 γραμμάρια κάνναβης.

Επίσης, συνελήφθησαν, χθες αργά το βράδυ, στη Νεάπολη Αγρινίου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, δυο ανήλικοι ημεδαποί, ηλικίας 17 ετών, διότι ενεργώντας από κοινού, αφαίρεσαν νωρίτερα την ίδια ημέρα, μια σταθμευμένη μοτοσικλέτα ιδιοκτησίας 44χρονου ημεδαπού. Η μοτοσικλέτα κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της.

Τέλος, συνελήφθη, προχθές το μεσημέρι, στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, 53χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι κατέχει παράνομα κυνηγετικό όπλο χωρίς να έχει ανανεώσει την άδεια του.

Διαβάστε περισσότερα στο patrasevents.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis