Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:59 | 17/01/2017

Την έρευνα των αρχών προκειμένου να πέσει φως στον θάνατο του Βασίλη Γκορτζιά, Διευθυντή του Κ.Κ. Μαλανδρίνου αναμένουν οι συνάδελφοι του. 

Η Ομοσπονδία σωφρονιστικών Υπαλλήλων Ελλάδας σε ανακοίνωση της κάνει λόγο για αδιευκρίνιστες συνθήκες θανάτου οι οποίες, όπως λέει, έχουν δημιουργήσει πολλά ερωτήματα. 




Ολόκληρη η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας έχει ως εξής: 

Με ιδιαίτερη θλίψη πληροφορηθήκαμε χθες 16/1/2017 τον αιφνίδιο και αδόκητο χαμό του καλού φίλου και Συναδέλφου Βασίλη Γκορτζιά, Διευθυντού του Κ.Κ. Μαλανδρίνου, ο οποίος υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμή συνθήκες, έχασε την ζωή του όταν πήγαινε στην Φυλακή για να εργαστεί. 

Ο Βασίλης Γκορτζιάς ήταν ένας ιδιαίτερα αγαπητός άνθρωπος, υπηρέτησε με επιτυχία σε πολλά Καταστήματα Κράτησης και διετέλεσε Διευθυντής στις Φυλακές του Βόλου και Ιωαννίνων, ενώ τα τελευταία χρόνια προΐστατο της Διεύθυνσης στο Κ.Κ. Μαλανδρίνου. 

Η απρόσμενη απώλειά του βυθίζει όλους εμάς τους συναδέλφους του στις Φυλακές στο πένθος, αλλά κυρίως την οικογένειά του, την σύζυγό του και τα παιδιά του. 

Αναμένουμε η έρευνα των Αρχών που έχουν επιληφθεί της υπόθεσης να απαντήσει σε όλα τα ερωτηματικά που έχουν δημιουργηθεί. 

Ευχόμαστε καλή δύναμη στους οικείους του.

Βασίλη, Καλό Παράδεισο!

 

zougla.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis