Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:59 | 03/07/2019

Σε καταγγελίες για λειψανδρία σε προσωπικό στις φυλακές Κορυδαλλού προχωρά η Ομοσπονδία Εξωτερικών Φρουρών.

Οι συνδικαλιστές σωφρονιστικοί υπάλληλοι προειδοποιούν ότι δεν θα πρέπει να εκπλαγεί κανείς εάν υπάρξει νέα απόδραση από τις φυλακές Κορυδαλλού από αφύλακτη σκοπιά. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

[custom:google-ads]

«Η Ομοσπονδία Εξωτερικών Φρουρών κάνει γνωστό ότι, παρά την λειψανδρία του Τμήματος Εξωτερικής Φρουράς Κορυδαλλού, η διεύθυνση του Καταστήματος Κράτησης 2, αποστερεί επιπλέον προσωπικό από τους ένοπλους, μάχιμους σε εσωτερικές υπηρεσίες.

Καταγγέλλουμε και θέτουμε προ των ευθυνών τους άπαντες, ότι επτά μήνες μετά την απόδραση από κενή σκοπιά, λίγες μέρες μετά τα πρόσφατα επεισόδια και ενώ σήμερα φρουρούνται δεκαπέντε νοσηλευόμενοι κρατούμενοι σε διάφορα νοσοκομεία της Αθήνας, υπάρχουν σκοπιές αφύλακτες, η διεύθυνση του Καταστήματος Κράτησης 2 μετακίνησε ακόμα έναν μάχιμο ένοπλο υπάλληλο σε καθήκοντα Αγγελιοφόρου (!!!) αυξάνοντας τον αριθμό των μαχιμων που εκτελούν καθήκοντα αλλότρια σε εννέα (9). Η μετακίνηση μάλιστα έγινε σε περίοδο που υπάρχει αναστολή υπηρεσιακών μεταβολών ενώ αντιβαίνει και τις σχετικές διατάξεις του Κώδικα δημοσίων υπαλλήλων και των κανονισμών της Υπηρεσίας.

Κάνουμε γνωστό ότι όσοι συνάδελφοι Φρουροί εξακολουθούν να υπηρετούν μάχιμοι έχουν υπερβεί τα όρια τους, καθώς δεν χορηγούνται ημερήσιες αναπαύσεις, ενώ την ίδια στιγμή παρατηρούν συναδέλφους τους να μετακινούνται σε προνομιακές θέσεις. Η Ομοσπονδία μας ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ να μην εκπλαγεί κανείς αν έχουμε απόδραση (πάλι) από αφύλακτη σκοπιά του Κορυδαλλού. Η ευθύνη είναι ακέραιη και φέρει ονοματεπώνυμο».

huffingtonpost.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis