Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:59 | 19/05/2017

Για λαθρεμπόριο τσιγάρων και κατοχή ναρκωτικών ουσιών συνελήφθη ένας 40χρονος, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια ελέγχου που πραγματοποιήθηκε στη χερσαία ζώνη του λιμένα Καβάλας, βρέθηκαν στην κατοχή του ανωτέρω, και συγκεκριμένα εντός της χειραποσκευής του, διακόσια (200) πακέτα τσιγάρα άνευ ταινίας ειδικού φόρου κατανάλωσης του ελληνικού δημοσίου, ενώ κατόπιν διενέργειας σωματικής έρευνας βρέθηκε το χρηματικό ποσό των τετρακοσίων πενήντα ευρώ (€450).

Επίσης, σε νομότυπη κατ΄ οίκον έρευνα που ακολούθησε στην οικία του ανωτέρω, βρέθηκαν διακόσια εβδομήντα τέσσερα (274) συνολικά πακέτα τσιγάρων, διαφόρων επωνυμιών, άνευ ταινίας ειδικού φόρου κατανάλωσης του ελληνικού δημοσίου, τριάντα ένα (31) δισκία με την ένδειξη HIPNOSEDON και δεκατέσσερα (14) δισκία με την ένδειξη TRAMAL SR.

Από τη Λιμενική Αρχή Καβάλας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω καπνικά είδη, οι ναρκωτικές ουσίες, καθώς και το χρηματικό ποσό ως προϊόν εγκλήματος.

Διαβάστε περισσότερα στο zougla.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis