Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:59 | 06/05/2018

Χειροπέδες σε 35χρονο από τη Βουλγαρία πέρασε η Αστυνομία νωρίς το απόγευμα της Κυριακής, σε σχέση με την υπόθεση απόπειρας φόνου εναντίον των δύο μελών της Αστυνομίας, που διαπράχθηκε χθες βράδυ στην περιοχή του Αγίου Σύλα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες, ο 35χρονος είχε εντοπιστεί να περιφέρεται πεζός στον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση την Πάφο και οδηγήθηκε για ανάκριση στην αστυνομία, όπου φέρεται να τοποθετεί τον εαυτό του στο αυτοκίνητο ενοικιάσεως από το οποίο ρίχθηκαν οι πυροβολισμοί, που τραυμάτισαν τους δύο αστυνομικούς. Ο ένας αστυνομικός τραυματίστηκε κρίσιμα.
[custom:google-ads]
Λίγο πριν από τις εννέα το πρωί, μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν και συνέλαβαν τον έναν από τους δράστες του αιματηρού επεισοδίου.
Πρόκειται για τον Ευθύβουλο Γεωργή 31 ετών από την Πάφο, ο οποίος εντοπίστηκε τραυματισμένος στην περιοχή των Πολεμιδιών.

Ο 31χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Λεμεσού ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λευκωσίας για να υποβληθεί σε επέμβαση.
Σε σχέση με την υπόθεση η αστυνομία καταζητεί ακόμα τον Χαράλαμπο Καλογερίδη 33χρονων.

Ο 31χρονος και ο 33χρονος άνοιξαν πυρ με καλάσνικοφ εναντίον αστυνομικών που σταμάτησαν για έλεγχο το ενοικιασμένο όχημα που οδηγούσαν.
Οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν τα πυρά με αποτέλεσμα να τραυματιστούν και οι δύο, εκ των οποίων ο ένας σοβαρά.

Πηγή: foni-lemesos.com

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis