Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:45 | 16/03/2018

Για όλα τα ενδεχόμενα προετοιμάζεται η ελληνική υπεράσπιση για τους δυο στρατιωτικούς, παρά τα δείγματα καλής θέλησης από τουρκικής πλευράς. Ημερομηνία ορόσημο θεωρείται η 31η Μαρτίου όταν και αναμένεται να επανεξεταστεί το ελληνικό αίτημα για την υπόθεση των δυο στρατιωτικών, πρωτίστως εκείνο που αφορά στην αποφυλάκιση μέχρι τον ορισμό μιας δικάσιμου με βραχύ ορίζοντα. 

Είναι σαφές ότι μέχρι στιγμής υπάρχει ταύτιση στις πραγματογνωμοσύνες που αφορά στα τρια κινητά, αλλά στην ακροαματική διαδιασία ο Έλληνας τεχνικός εμπειρογνώνομονας που έχει οριστεί από την Ελληνική Δημοκρατία για να εκπροσωπήσει τις οικογένειες των δυο στελεχών του Στρατού Ξηράς αναμένεται να υποβάλλει ξεχωριστό πόρισμα που θα αφορά στον δικό του έλεγχο. 

[custom:google-ads]+

Είναι επίσης εμφανής η προωθημένη θέση που λαμβάνει στη διαχείριση αυτής της κρίσης ο υπουργός, αναπληρωτής Εθνικής Άμυνας, ο κ. Φώτης Κουβέλης, τόσο με τις δηλώσεις που έχει πραγματοποιήσει τα τελευταία 24ωρα, αλλά και με την αξιοποιήση των νομικών γνώσεών του. Από την άλλη, υπάρχει ένας προβληματισμός για τα λανθασμένα μηνύματα που μπορεί να εκπέμπψουν διάφορες εκδηλώσεις συμπαράστασης που έχουν ως ορόσημο την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου. 

onalert.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis