Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:14 | 18/11/2019

Σύλληψη δυο αλλοδαπών στο Ελευθέριος Βενιζέλος οι οποίοι ενεργούσαν κλοπές και οι οποίοι είχαν αφαιρέσει και όπλο αστυνομικού

Την 16-11-2019 συνάδελφοι της υπηρεσίας μας και συγκεκριμένα της Ειδικής ομάδας ελέγχου και περιπολιών, εντόπισαν στην περιοχή των αναχωρήσεων του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών ζευγάρι Χιλιανών οι οποίοι κινούνταν ύποπτα.

Τους έλεγξαν και στη συνέχεια τους προσήγαγαν στο Τμήμα Ασφαλείας αερολιμένα Αθηνών.

Μετά απο έρευνα της εν λόγω υπηρεσίας διαπιστώθηκε μέσω του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης του αεροδρομίου, ότι είχαν διαπράξει τις προηγούμενες ημέρες τρείς κλοπές σε ανυποψίαστους επιβάτες στο χώρο των αναχωρήσεων του αερολιμένα και συγκεκριμένα είχαν αφαιρέσει από την κατοχή τους αποσκευές οι οποίες περιείχαν μεγάλα χρηματικά ποσά και αντικείμενα μεγαλης αξίας.

Επίσης οι εν λόγω αλλοδαποί είχαν αφαιρέσει απο το κέντρο της Αθήνας τσαντάκι συνάδελφου, το οποίο περιείχε το υπηρεσιακό του όπλο και την υπηρεσιακή του ταυτότητα.

Πραγματοποιήθηκε κατ οίκον έρευνα και βρέθηκαν χρήματα και αντικείμενα μεγάλης αξίας προϊόντα έκνομων ενεργειών, καθώς και το όπλο του συναδέλφου το οποίο είχαν δώσει σε αλλοδαπό στο κέντρο της Αθήνας έναντι αμοιβής.

Μια μεγάλη επιτυχία της υπηρεσίας μας.

Πλέον το επίπεδο έχει αλλάξει στον αερολιμένα, οι συνάδελφοι λειτουργούν άψογα εφαρμόζοντας τις κατευθύνσεις της διοίκησης και η μια επιτυχία διαδέχεται την άλλη.

Συγχαρητήρια στον κ Ταξίαρχο, τον Τμηματάρχη του Τμήματος Ασφαλείας και όλους τους συναδέλφους.

Είμαστε σίγουροι πως θα υπάρχει ανάλογη συνέχεια.

ΠΛΑΦΟΥΝΤΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΠΟΑΣΥ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis