Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:31 | 21/06/2019

Στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για τον εντοπισμό ατόμων που ενέχονται σε παράνομες διακινήσεις αλλοδαπών, αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (21-06-2019), 22χρονο αλλοδαπό διακινητή.

Ειδικότερα, ο 22χρονος κινούμενος με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο δε σταμάτησε αρχικά σε σήμα ελέγχου αστυνομικών της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης στα διόδια Μουσθένης και ανέπτυξε ταχύτητα για να διαφύγει.

[custom:google-ads]

Ακολούθως, εντοπίσθηκε στην Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Καβάλας, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, όπου έπειτα από σύντομη καταδίωξη το όχημα ακινητοποιήθηκε πλησίον της Νέας Απολλωνίας και συνελήφθη ο 22χρονος παρά την προσπάθειά του να διαφύγει πεζός.

Έπειτα από έλεγχο που ακολούθησε στο αυτοκίνητο, διαπιστώθηκε η παράνομη μεταφορά δέκα (10) αλλοδαπών, οι οποίοι, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, εισήλθαν παράνομα από σημείο της ελληνοτουρκικής μεθορίου, καταβάλλοντας χρηματικό ποσό προκειμένου να μεταφερθούν στη Θεσσαλονίκη.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis