Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:00 | 20/09/2017

Στη σύλληψη ενός 25χρονου Αφγανού προχώρησε η Αστυνομία, μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν αργά χθες το βράδυ μεταξύ μεταναστών στην παραλιακή ζώνη της Πάτρας, απέναντι από το νέο λιμάνι.

[custom:google-ads]

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 25χρονος φέρεται να τραυμάτισε με μαχαίρι στην πλάτη έναν 29χρονο ομοεθνή του, ο οποίος διακομίστηκε και νοσηλεύεται στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας.

Επίσης, σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, ο 25χρονος φέρεται να τραυμάτισε χθες το απόγευμα δύο 18χρονους ομοεθνείς του, οι οποίοι διακομίστηκαν στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας», όπου μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών αποχώρησαν.

Στην κατοχή του 25χρονου, ο οποίος σήμερα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα, βρέθηκαν ένα μαχαίρι και ένα ξύλινο ρόπαλο.

Όσον αφορά τα αίτια των επεισοδίων που σημειώθηκαν χθες το βράδυ, βρίσκονται σε εξέλιξη οι έρευνες της Αστυνομίας, δυνάμεις της οποίας, μετά την έναρξη των επεισοδίων, έσπευσαν στην παραλιακή ζώνη της Πάτρας και απομάκρυναν τους περίπου 40 μετανάστες από το σημείο της συμπλοκής.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να αυξηθεί η παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων στην παραλιακή ζώνη της Πάτρας, ώστε να αποτραπούν τυχόν νέες εντάσεις μεταξύ των μεταναστών, οι οποίοι έχουν βρει εδώ και αρκετό καιρό προσωρινή στέγη σε εγκαταλελειμμένα εργοστάσια, απέναντι από το νέο λιμάνι.

Οι συγκεκριμένοι μετανάστες συγκεντρώνονται, κυρίως τις απογευματινές ώρες, στα πεζοδρόμια απέναντι από το λιμάνι και προσπαθούν να βρουν την ευκαιρία, ώστε να κρυφτούν σε κάποιο φορτηγό, που πρόκειται να εισέλθει σε πλοίο με προορισμό λιμάνι της Ιταλίας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis