Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:44 | 28/11/2015

Ένα πλήρως οργανωμένο εργαστήριο υδροπονικής καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης, εντοπίσθηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, στην Κυψέλη.

Συνελήφθη ένας 42χρονος ημεδαπός και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της Νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών, περί όπλων και περί βεγγαλικών.

Ειδικότερα, μετά από διερεύνηση πληροφορίας για άτομο που καλλιεργεί δενδρύλλια κάνναβης, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, διενήργησαν έρευνα σε διαμέρισμα και σε ημιυπόγειο αποθηκευτικό χώρο, που διατηρούσε ο ανωτέρω σε πολυκατοικία στην Κυψέλη.

Από την έρευνα στον ημιυπόγειο αποθηκευτικό χώρο, βρέθηκε ένα πλήρως εξοπλισμένο και οργανωμένο εργαστήριο υδροπονικής καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης. Από το εργαστήριο εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν είκοσι δύο  δενδρύλλια  κάνναβης.  

Από την έρευνα στο εσωτερικό του διαμερίσματος μεταξύ άλλων,  βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: τρία πιστόλια τύπου Replica, ένα  ημιαυτόματο όπλο με αμπούλες αερίου, δύο φυσίγγια, σαράντα εννέα κροτίδες, ένα τσεκούρι, ένα πτυσσόμενο στιλέτο, ένα  μαχαίρι στρατιωτικού τύπου, οκτώ αμπούλες αερίου, δύο  ασύρματοι ενδοεπικοινωνίας, μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, δυο ειδικοί τρίφτες και πλήθος από συσκευασίες επιμερισμού ναρκωτικών ουσιών.

Επίσης, πέραν των ανωτέρω, τόσο στο διαμέρισμα όσο και στο εργαστήριο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συσκευασίες ινδικής κάνναβης συνολικού βάρους οκτακοσίων είκοσι γραμμαρίων.

Ο συλληφθείς  οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε  Τακτικό Ανακριτή.  


http://www.iefimerida.gr/

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis