Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:29 | 20/09/2018

Συνελήφθη πρώτες πρωινές ώρες της 18-9-2018, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ένας 43χρονος ημεδαπός για ληστείες σε καταστήματα ψυχαγωγικών παιγνίων.

Ειδικότερα, ο ανωτέρω εντοπίστηκε νυχτερινές ώρες από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ) στην περιοχή του Αιγάλεω, να κινείται ύποπτα έξωθεν καταστήματος με ψυχαγωγικά παίγνια, φέροντας καπέλο και γυαλιά ηλίου ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχεθήκαν περίστροφο τύπου ρέπλικα και ζευγάρι γάντια.

[custom:google-ads]

Όπως προέκυψε από την περαιτέρω έρευνα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ο δράστης, από τον περασμένο Ιούλιο, προσέγγιζε καταστήματα ψυχαγωγικών παιγνίων κυρίως στη Δυτική Αττική και στη συνέχεια, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του καθώς και με την απειλή όπλου, ακινητοποιούσε πελάτες και υπαλλήλους και αφαιρούσε χρηματικά ποσά.

Από την έρευνα στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν είδη ρουχισμού, κινητά τηλέφωνα και δύο (2) ζευγάρια γάντια ενώ κατασχέθηκε και ένα (1) αυτοκίνητο ως μέσο διάπραξης των ληστειών.

Μέχρι στιγμής, έχουν εξιχνιασθεί έξι (6) περιπτώσεις ληστειών σε διάφορες περιοχές της Αττικής (Αιγάλεω, Περιστέρι, Κορυδαλλό και Άγιο Δημήτριο) ενώ η έρευνα συνεχίζεται.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο οποίος τον παρέπεμψε στον Ανακριτή.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis