Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:31 | 21/07/2017

Και αυτά που περίμεναν βρήκαν, αλλά και πολλά άλλα, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Ερμούπολης που έκαναν έλεγχο στην κατοικία ενός 50χρονου στη Σύρο,  στο πλαίσιο της διερεύνησης μιας υπόθεσης ναρκωτικών. Ο παράνομος οπλισμός που κατείχε ο δράστης, οδήγησε σε άλλες δυο συλλήψεις.

Κατά την διάρκεια της αιφνιδιαστικής έρευνας, διαπιστώθηκε ότι ο ύποπτος καλλιεργούσε μέσα σε γλάστρα ένα δενδρύλλιο κάνναβης ύψους 1,36 μέτρου και είχε στην κατοχή του ακατέργαστη κάνναβη βάρους 218,5 γραμμαρίων. Όμως, στο σπίτι βρέθηκαν ακόμη επτά κυνηγετικά όπλα, ένα πιστόλι κρότου, 2.379 κυνηγετικά φυσίγγια, επτά αβολίδωτα φυσίγγια πυροβόλου όπλου των 9 mm τα οποία κατασχέθηκαν.

Ο 50χρονος δεν είχε άδειες κατοχής για κανένα από τα κυνηγετικά όπλα, από τα οποία του ανήκε παράνομα μόνο ένα καθώς και το πιστόλι. Τα υπόλοιπα όπλα τα του τα είχαν παραχωρήσει παράτυπα για φύλαξη δυο 25χρονοι, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν. Και οι τρεις οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου, που απήγγειλε στους δυο νεαρούς την κατηγορία της πλημμελούς φύλαξης οπλισμού και στον 50χρονο άσκησε δίωξη για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή.

Διαβάστε περισσότερα στο protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis