Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:43 | 06/01/2018

Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου αναμένεται να ξεκινήσουν οι κρίσεις των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με τις αλλαγές που έχουν γίνει οι κρίσεις των ένστολων πραγματοποιούνται τον Γενάρη και όχι το Μάρτιο όπως γίνονταν παλαιότερα.

Έτσι το Ανώτατο Συμβούλιο της Ελληνικής Αστυνομίας θα κληθεί να αξιολογήσει όλους τους αξιωματικούς που περιλαμβάνονται στην επετηρίδα.

[custom:google-ads]

Από την περιοχή μας υπό την κρίση του Ανωτάτου Συμβουλίου της ΕΛ.ΑΣ. θα βρεθούν ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Νοτίου Αιγαίου, Ταξίαρχος Γιώργος Γιαννόπουλος, ο Αστυνομικός Διευθυντής της Α΄Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου Ταξίαρχος Γιώργος Γεωργακάκος, ο Αστυνομικός Διευθυντής της Β΄Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου (αστυνομικός Διευθυντής στο βαθμό) Κωνσταντίνος Κοκορόσκος, καθώς και ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής που υπηρετεί στην Α΄Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου Μιχάλης Καληωράκης.

Επίσης από τις ίδιες κρίσεις θα περάσουν ο Αστυνομικός Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κυκλάδων Δημήτριος Αυγερινός, ο Αστυνομικός Υποδιεθυντής Κυκλάδων Κωνσταντίνος Ανθούλης και ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου Αστυνομικός Υποδιευθυντής Νικόλαος Τσιμπογιάννης.

Πηγή:  www.rodiaki.gr

Διαβάστε στο Policenet.gr : Τραυματισμοί αστυνομικών εν ώρα υπηρεσίας από το ξεκίνημα του νέου ετους

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis