Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:29 | 09/12/2019

Το μέλος της ΠΟΑΣΥ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων), Σταύρος Μπαλάσκας, μίλησε στα Παραπολιτικά 90,1 και αναφέρθηκε ιδιαίτερα στα όσα συνέβησαν στο περιθώριο της πορείας για τα 11 χρόνια από τη δολοφονία Γρηγορόπουλου:

[custom:google-ads]

Ερωτηθείς αν υπάρχει έξαρση της αστυνομικής βίας, τόνισε: «Γίνεται μια προσπάθεια από κάποιους κύκλους να μειωθεί στα μάτια του κόσμου η τεράστια επιτυχία των συναδέλφων μου όσον αφορά τα επεισόδια στη μνήμη Γρηγορόπουλου. Πολύ ορθά το υπουργείο Προστασίας του πολίτη έχει πάει το θέμα σε μια ανεξάρτητη αρχή όπως ο Συνήγορος του πολίτη η οποία θα αποφανθεί περαιτέρω όποιο σχόλιο και να γίνει χωρίς να έχει προηγηθεί μια έρευνα ή μια απόφαση από το Συνήγορο του πολίτη πιστεύω ότι είναι άκαιρο.

Μέσα στα 30 χρόνια υπηρεσίας έχω δει και συναδέλφους οι οποίοι πήραν την έξοδο από το Σώμα με πράξεις που έγιναν από αυτους οι οποίες όμως δεν συνάδουν με το αστυνομικό λειτούργημα. Ο αστυνομικός είναι αρωγός, είναι ο προστάτης της κοινωνίας και των κοινωνικών ιδεωδών μέχρι εκεί μπορεί να φτάσει η δουλειά μας. Η δουλειά μας είναι μια και συγκεκριμένη και δεν πρέπει ποτέ να προσωποποιούμε ή να παίρνουμε προσωπικά καμία κατάσταση ή καμία αντιπαράθεση. Σαφώς υπάρχουν αστυνομικοί οι οποίοι έχουν πληρώσει ακριβά κάποιες πράξεις που έχουν κάνει αλλά υπάρχουν και αστυνομικοί που έχουν πληρώσει και με τη ζωή τους...»

parapolitika.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis