Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:06 | 07/10/2018

Στα 1,2 δισ. ευρώ ανέρχεται το συνολικό χρηματικό ποσό που θα κληθούν να πληρώσουν φέτος οι κάτοχοι Ι.Χ για τα τέλη κυκλοφορίας 2019 του οχήματος τους.

Ωστόσο σημειώνεται ότι, παρά τις συνεχείς εξαγγελίες για τη δημιουργία ενός νέου και πιο δίκαιου συστήματος υπολογισμού των τελών κυκλοφορίας των οχημάτων, τελικά και φέτος δεν θα υπάρξει καμία ελάφρυνση.

Πάντως τα ειδοποιητήρια για τα τέλη κυκλοφορίας θα αναρτηθούν το αργότερο έως τα μέσα Νοεμβρίου στο Taxisnet και η εξόφληση των τελών θα γίνει έως το τέλος του έτους αποκλειστικά μέσω του τραπεζικού συστήματος.

Επιπλέον υπενθυμίζεται ότι, η υφυπουργός Οικονομικών, Κατερίνα Παπανάτσιου είπε σε τηλεοπτική εκπομπή της EΡΤ ότι «δεν υπάρχει δημοσιονομικός χώρος για να αλλάξουν τα τέλη κυκλοφορίας. Αργότερα θα μπορέσουμε να κάνουμε κάποιες ελαφρύνσεις».

[custom:google-ads]

«Α. Αυτοκίνητα οχήματα ιδιωτικής χρήσης
α) Επιβατικά αυτοκίνητα που έχουν ταξινομηθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα έως τις 31.10.2010 και δίκυκλες και τρίκυκλες μοτοσικλέτες ανεξαρτήτως της ημερομηνίας πρώτης ταξινόμησής τους στην Ελλάδα, με βάση τον κυλινδρισμό του κινητήρα αυτών, ως εξής:

τελη κυκλοφοριας 2019

τελη κυκλοφοριας

τελη 2019

β)Επιβατικά αυτοκίνητα ταξινομούμενα για πρώτη φορά στην Ελλάδα από 1.11.2010 και μετά, αποκλειστικά με βάση τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα (γραμμάρια C02 ανά χιλιόμετρο).Λαμβάνονται υπόψη οι εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα, όπως αυτές αναγράφονται στην άδεια του οχήματος, ως εξής:

τελη

Πηγή: dikaiologitika.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis