Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:29 | 28/05/2016

Μεγάλες ζημιές είχαν προκαλέσει δύο αδέλφια για να αρπάξουν ό,τι αξίας υπήρχε στο εσωτερικό οχημάτων που έβρισκαν σταθμευμένα σε διάφορες περιοχές της Λαμίας. Από τις αρχές Μαΐου είχαν διαρρήξει 19 αυτοκίνητα και είχαν ξυλοκοπήσει τον ιδιοκτήτη του ενός.

Οι δράστες ηλικίας 30 και 34 χρόνων συνελήφθησαν ο ένας από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και ο άλλος από άνδρες της Ασφαλείας με διαφορά λίγων ωρών. Στη κατοχή του 34χρονου κατασχέθηκαν ναρκωτικά χάπια χωρίς την σχετική ιατρική συνταγή, ενώ στο σπίτι του βρέθηκε ένα δελτίο αστυνομικής ταυτότητας για το οποίο ο ιδιοκτήτης του είχε δηλώσει απώλεια.

Συνολικά, τα δυο αδέλφια είχαν διαπράξει εννέα κλοπές και δέκα απόπειρες διαρρήξεων σε σταθμευμένα οχήματα στις περιοχές του Παγκρατίου και του Σταυρού Λαμίας. Συγκεκριμένα, έσπαζαν τα τζάμια και είχαν αρπάξει χρήματα και αντικείμενα αξίας 3.500 ευρώ. Την περασμένη Τετάρτη, δεν δίστασαν να χτυπήσουν τον ιδιοκτήτη ενός Ι.Χ. αυτοκίνητου ο οποίος προσπάθησε να τους εμποδίσει! 

Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Λαμίας άσκησε και στους δυο δίωξη για διακεκριμένες κλοπές τετελεσμένες και σε απόπειρα και πρόκληση σωματικών βλαβών, ενώ ο 34χρονος κατηγορείται και για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Διαβάστε περισσότερα στο protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis