Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:44 | 19/07/2018

Αίσιο τέλος είχε περίεργη υπόθεση της εξαφάνισης του ανήλικου αγοριού. Ο 13χρονος Θανάσης είχε εξαφανιστεί από το Περιστέρι στις 23 Μαρτίου αλλά όπως ανακοίνωσε το Χαμόγελο του Παιδιού πλέον είναι ασφαλής.

Η υπόθεση είχε πάρει χαρακτηριστικά θρίλερ. Ο 13χρονος Θανάσης Σ. είχε εξαφανιστεί στις 23 Μαρτίου υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες. Σήμερα, 19 Ιουλίου, το Χαμόγελο του Παιδιού ανακοίνωσε ότι το ανήλικο αγόρι επέστρεψε στο Σπίτι και είναι καλά στην υγεία του. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, επέστρεψε μόνος του.

[custom:google-ads]

Ο 13χρονος Θανάσης που μεγάλωνε εδώ και 4 χρόνια στο Σπίτι του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο Περιστέρι. Χθες Τετάρτη (18.07.2018) ο μικρός Θανάσης επικοινώνησε με άνθρωπο του Σπιτιού μέσω Facebook.

Του εκμυστηρεύτηκε ότι βρίσκεται εγκλωβισμένος και δεν βγαίνει καθόλου έξω και εξέφρασε την αγωνία του για το αν μπορεί να επιστρέψει και αν τον αγαπάνε ακόμα!

Σήμερα (1907.2018), κατά τις πρωινές ώρες, ο Θανάσης το έσκασε από το μέρος που βρισκόταν κι επέστρεψε στο Σπίτι και στην οικογένεια του Χαμόγελου, αναφέρει η ανακοίνωση. Ωστόσο δεν διευκρινίζονται οι συνθήκες υπό τις οποίες το αγόρι κατάφερε να «το σκάσει» από το σημείο όπου βρισκόταν.

Η ανάρτηση από το Χαμόγελο του Παιδιού για τον 13χρονο Θανάση

 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis