Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Τέξας: Τι συνέβη όταν ύποπτος χρησιμοποίησε πολίτη ως ανθρώπινη ασπίδα κι άρχισε να πυροβολεί αστυνομικό - Η αντίδραση του αστυνομικού
17:20 | 11/10/2022

Ένας αστυνομικός του Borger στο Τέξας ανταποκρίθηκε σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, όπου και πυροβολήθηκε από άνδρα που χρησιμοποιούσε μέλος της οικογένειας ως ανθρώπινη ασπίδα.

Η μία σφαίρα χτύπησε το χέρι του αστυνομικού, ενώ η δεύτερη σφαίρα βρήκε στο αλεξίσφαιρο γιλέκο του. Τα τραύματά του αστυνομικού, σύμφωνα με την αστυνομία, δεν ήταν απειλητικά για τη ζωή του.

Διαβάστε επίσης

«Ευτυχώς, ο αστυνομικός φορούσε το αλεξίσφαιρο γιλέκο του, που απορρόφησε το μεγαλύτερο μέρος της πρόσκρουσης», αναφέρει μια ανάρτηση του αστυνομικού τμήματος Borger στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο αστυνομικός βγήκε από το νοσοκομείο μετά από λίγες ημέρες.

Ο αστυνομικός Κλέι Στάνφορντ ανταπέδωσε τα πυρά, προκειμένου να αμυνθεί αλλά απέφυγε να χτυπήσει τον ύποπτο, ώστε να μην τραυματιστεί το άτομο που χρησιμοποιήθηκε από τον τελευταίο ως "ασπίδα". Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον Gerardo "Jerry" Rodriguez, 38 ετών, και εκκρεμούν εναντίον του αρκετές κατηγορίες.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis