Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:50 | 12/10/2015

Η εισβολή τριών κακοποιών στην αυλή ενός σπιτιού σε μια κοινότητα του Δήμου Λουτρακίου, ήταν η τελευταία για έναν από αυτούς που έπεσε στα χέρια ανδρών του αστυνομικού τμήματος Αγίων Θεοδώρων, παρά την αντίσταση που προέβαλε. Άλλοι δυο συνεργοί του κατάφεραν να ξεφύγουν.

 


Από την έρευνα εξιχνιάστηκαν τέσσερις ληστείες που έγιναν από τις 22 ως τις 28 Σεπτεμβρίου. Δυο από αυτές είχαν γίνει στα Εξαμίλια με θύμα τον ένοικο ενός σπιτιού που οι δράστες χτύπησαν στην αυλή του και του άρπαξαν το πορτοφόλι του με αρκετά χρήματα και έναν άνδρα τον οποίο χτύπησαν στο δρόμο για να του αρπάξουν μία χρυσή αλυσίδα με χρυσό σταυρό και ένα χρυσό μενταγιόν. Άλλη μια έγινε στο Κιάτο, όπου ξυλοκόπησαν μια γυναίκα και άρπαξαν την τσάντα της με χρήματα και προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα και η τελευταία στην Κόρινθο όπου εισέβαλαν στο σπίτι ενός ζευγαριού, τους χτύπησαν και έκλεψαν χρήματα και προσωπικά αντικείμενα.

Στο διάστημα της δράσης τους, εξακριβώθηκε ότι οι κακοποιοί είχαν διαπράξει 18 κλοπές σε σπίτια, μια σε ένα κατάστημα και άλλη μια σε όχημα και είχαν αποπειραθεί να διαρρήξουν άλλα δυο σπίτια, ενώ είχαν κλέψει και πέντε αυτοκίνητα. Συνολικά, είχαν κλέψει χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, κοσμήματα και άλλα είδη, η αξία των οποίων ξεπερνά τα 57.200 ευρώ! 

Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται για την εξιχνίαση και άλλων περιπτώσεων.

 

protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis