Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:45 | 18/11/2017

Απέδωσε καρπούς η αποδέσμευση αστυνομικών από τα μέτρα τάξης για το Πολυτεχνείο με σκοπό να ενισχυθούν οι υπηρεσίες ασφαλείας της δυτικής Αττικής.

Σήμερα τα ξημερώματα στις 4.00 άνδρες της Ασφάλειας Δυτικής Αττικής συνέλαβαν τέσσερις Ρομά μετά από καταδίωξη.

[custom:google-ads]

Οι αστυνομικοί τους ακινητοποίησαν και τους πέρασαν χειροπέδες, την ώρα που επιχειρούσαν να κλέψουν αυτοκίνητα.

Όπως διαπιστώθηκε, πάνω τους είχαν κλοπιμαία από περίπτερο που είχαν κλέψει νωρίτερα στη Νέα Ιωνία, ενώ επέβαιναν σε τρία κλεμμένα αυτοκίνητα.

Εκτιμάται ότι οι συλληφθέντες, οι οποίοι έχουν έδρα τη δυτική Αττική, μαζί με συνεργούς τους εμπλέκονται σε δεκάδες κλοπές και διαρρήξεις σε όλη την Αττική.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι συλλήψεις δεν είναι τυχαίες, καθώς μετά από τις αντιδράσεις της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής αποδεσμεύτηκαν αστυνομικοί που υπηρετούν στη δυτική Αττική, οι οποίοι έπεσαν στη μάχη κατά του εγκλήματος.

Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης προσθέτουν ότι υψηλόβαθμο στέλεχος της ΕΛ.ΑΣ. είχε διαφορετική γνώμη, διότι θεώρησε ότι έγινε «παρέμβαση» στις δικές του αρμοδιότητες για τη διάθεση του προσωπικού (ουσιαστικά ήθελε περίπου 120 αστυνομικούς επιπλέον στα μέτρα του Πολυτεχνείου). Οι συλλήψεις, ωστόσο, μάλλον δικαιώνουν την απόφαση για την αποδέσμευση.

www.katechaki.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τι ήταν οι πρώτοι 100 ΜΑΤατζήδες;

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis