Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:03 | 21/12/2017

Τέσσερις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας είναι προγραμματισμένες για σήμερα, Πέμπτη, στη Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα, στις 11:00, έξω από το κεντρικό κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας, στη συμβολή των οδών Ίωνος Δραγούμη με Μητροπόλεως, θα συγκεντρωθούν συνταξιούχοι της τράπεζας, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για περικοπές στις συντάξεις τους.

[custom:google-ads]

Στις 13:00, μέλη της Ένωσης Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (ΕΛΜΕ) Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιήσουν παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Μακεδονίας- Θράκης, ζητώντας άμεσες προσλήψεις εκπαιδευτικών.

Ακόμη, στις 18:00, στη συμβολή των οδών Αριστοτέλους με Τσιμισκή θα συγκεντρωθούν μέλη της Παλαιστινιακής Παροικίας Θεσσαλονίκης και της Επιτροπής για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη Θεσσαλονίκης (ΕΔΥΕΘ), προκειμένου να διαμαρτυρηθούν ενάντια στην αναγνώριση της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσας του Ισραήλ από τις ΗΠΑ. Ενδέχεται να κινηθούν και προς το αμερικανικό προξενείο, που στεγάζεται στο εμπορικό κέντρο «Πλατεία».

Την ίδια ώρα, στην πλατεία Καμάρας, θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας μέλη του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου υπερασπιζόμενα την κατάληψη Mundo Nuevo (Φιλίππου με Σιατίστης). Αναμένεται να κάνουν πορεία στο κέντρο της πόλης.

 thestival.gr 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis