Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:24 | 21/10/2017

Για διακίνηση κάνναβης συνελήφθησαν χθες το απόγευμα στον Βόλο από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ τρεις άνδρες, ηλικίας 24, 27 και 36 ετών και μία γυναίκα, ηλικίας 35 ετών.

Ειδικότερα, κατά την έρευνα που διενεργήθηκε στο Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι τρεις άνδρες, ιδιοκτησίας του 36χρονου, καθώς και στην κατοχή τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά τέσσερις νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 3.075,44 γραμμαρίων, το χρηματικό ποσό των 70 ευρώ, καθώς και τέσσερα κινητά τηλέφωνα.

[custom:google-ads]

Σε νομότυπη έρευνα που ακολούθησε από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου στην οικία του 36χρονου, στην οποία διέμενε και η 35χρονη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 62,87 γραμμαρίων, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, καθώς και το χρηματικό ποσό των 125 ευρώ.

Επιπλέον, κατασχέθηκε το προαναφερόμενο όχημα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Διαβάστε περισσότερα στo thessaliatv.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis