Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:14 | 21/08/2015

Τέσσερα άτομα ηλικίας 33, 34, 38 και 59 ετών συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης της ασφάλειας Κορίνθου συνελήφθησαν στη Νέα Σμύρνη Αττικής για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών, καθώς και για παράνομη οπλοκατοχή.

Ειδικότερα, η ασφάλεια Κορίνθου αξιοποιώντας πληροφορία που είχε, πραγματοποίησε την Πέμπτη (20/8/2015) αστυνομική επιχείρηση στη Νέα Σμύρνη, όπου αστυνομικοί εντόπισαν τον 34χρονο, τον 38χρονο και τον 59χρονο, στην κατοχή των οποίων βρήκαν και κατάσχεσαν δύο ναρκωτικά χάπια και μικροποσότητες ηρωίνης, τα οποία όπως προέκυψε, είχαν προμηθευτεί από τον 33χρονο, έναντι χρηματικού ποσού.

Στη συνέχεια, ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του 33χρονου, όπου βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, 74,6 γραμμάρια ηρωίνη σε συσκευασίες, 3,2 γραμμάρια κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης, ναρκωτικά χάπια, ένα πιστόλι, οκτώ μαχαίρια, φυσίγγια, μια ζυγαριά ακριβείας και το χρηματικό ποσό των 4.780 ευρώ ως προερχόμενο από την πώληση ναρκωτικών.

Επίσης κατασχέθηκε κλειστό κύκλωμα καταγραφής, αποτελούμενο από καταγραφικό μηχάνημα, δύο κάμερες και οθόνη, αντικείμενα που σχετίζονται με τη διακίνηση των ναρκωτικών κι ένα κινητό τηλέφωνο.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Τμήμα ειδήσεων pronews.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis