Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:44 | 13/12/2020

Συνελήφθησαν, χθες (12-12-2020) το πρωί σε περιοχή του Δήμου Φιλιατών Θεσπρωτίας, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, τέσσερις αλλοδαποί, κατηγορούμενοι για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της εισαγωγής, αποθήκευσης και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, παραβάσεων της νομοθεσίας περί αλλοδαπών και παραβίασης μέτρων για την πρόληψη ασθενειών.

Ειδικότερα, μετά από εμπεριστατωμένη συλλογή και αξιολόγηση στοιχείων για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών σε περιοχή του Δήμου Φιλιατών, σχεδιάστηκε στοχευμένη αστυνομική δράση, κατά την εξέλιξη της οποίας εντοπίστηκε αποθήκη σε αγροτική περιοχή που χρησιμοποιούνταν για την αποθήκευση ναρκωτικών και συνελήφθησαν οι τέσσερις κατηγορούμενοι.

Σε έρευνα που έγινε στον παραπάνω χώρο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα παρακάτω:

  • -18- συσκευασίες με ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους (25,9) γραμμαρίων,
  • ποσότητα κατεργασμένης κάνναβης «σοκολάτα», βάρους (54,2) γραμμαρίων,
  • το χρηματικό ποσό των (1.145) ευρώ, ως προερχόμενο από την πώληση ναρκωτικών,
  • -2- κινητά τηλέφωνα.

Σημειώνεται ότι σε βάρος δύο εκ των συλληφθέντων εκκρεμούσαν αντίστοιχα μέτρο απαγόρευσης εισόδου σε έδαφος Schengen και μέτρο απαγόρευσης εξόδου που επιβλήθηκε από την Διεύθυνση Αστυνομίας Αχαΐας, λόγω δικαστικής απόφασης.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, ενώ οι συλληφθέντες με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis