Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:27 | 03/08/2019

Συνελήφθησαν την Πέμπτη (01-08-2019) το μεσημέρι, στη Λευκάδα, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λευκάδας τέσσερις (4) ημεδαποί 21,22,25 και 26 ετών, για διαδοχικές κλοπές σε οικίες στη Λευκάδα.

Οι τέσσερις ημεδαποί εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς Τμήματος Ασφαλείας Λευκάδας και του Τμήματος Τροχαίας Λευκάδας, στο πλαίσιο άμεσης κινητοποίησης καθώς όπως διαπιστώθηκε είχαν αναπτύξει σε σύντομο χρονικό διάστημα, συντονισμένη δράση στην διάπραξη κλοπών και διαρρήξεων σε κατοικίες κυρίως, σε διάφορες περιοχές της Λευκάδας.
[custom:google-ads]
Συγκεκριμένα η δράση τους εντοπίζεται σε τέσσερις διαφορετικές υποθέσεις κλοπών και μία απόπειρα σε οικίες και αποθήκη, τις πρωινές ώρες της Πέμπτης (01.08.2019) κατά τις οποίες αφαίρεσαν κοσμήματα αξίας (1.500) ευρώ, (40) δολάρια των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, (200) δολάρια Αυστραλίας, (50) μάρκα Αυστρίας, χρηματικό ποσό σε μάρκα Γερμανίας και Ελληνικές Δραχμές, το χρηματικό ποσό των (150) ευρώ καθώς και άλλα αντικείμενα .

Επιπλέον, οι τέσσερις ημεδαποί εμπλέκονται σε μία ακόμη υπόθεση απόπειρας κλοπής σε κατοικία, από την οποία δεν αφαίρεσαν κάποιο αντικείμενο.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών βρέθηκε και κατασχέθηκε μέρος των αντικειμένων που είχαν αφαιρέσει, τα οποία επιστράφηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποίησε το Τμήμα Ασφαλείας Λευκάδας στο πλαίσιο της οποίας κατασχέθηκε το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι τέσσερις ημεδαποί.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδας.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis