Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:10 | 16/09/2015

Μια τίγρης της Σουμάτρας τραυματίστηκε θανάσιμα σήμερα το πρωί υπάλληλο του ζωολογικού κήπου στο Βρόκλαβ στην νοτιο-δυτική Πολωνία, δήλωσε η τοπική αστυνομία.

 

«Το ατύχημα συνέβη λίγο μετά τις 08:00 τοπική ώρα.Ο  υπάλληλος τραυματίστηκε θανάσιμα ενώ καθάριζε την περίφραξή του κλουβιού. Ο 58χρονος άντρας πέθανε επί τόπου», είπε η εκπρόσωπος της αστυνομίας του Βρόκλαβ, Καμίλ Ρινκλιεβιτς.

Διατάχθηκε έρευνα για να ελεγχθεί εάν τηρούνταν οι κανόνες του εργατικού κώδικα από το θύμα, ο οποίος ήταν ένας από τους πιο έμπειρους υπαλλήλους του πάρκου, σύμφωνα με εκπρόσωπο. 

«Είναι πιθανό ο θάνατος να οφείλεται σε ανθρώπινο λάθος. Οι κλειδαριές στο κλουβί λειτουργούσαν κανονικά» είπε στους δημοσιογράφους ο Ράντοσλαβ Ράταζακ, Διευθυντής του ζωολογικού κήπου του Βρόκλαβ,ο οποίος είναι ένας από τους παλαιότερους στην Πολωνία.

Μετά το σημερινό ατύχημα διαφαίνεται αρκετά ειρωνικό το γεγονός ότι  ο συγκεκριμένος ζωολογικός κήπος γιορτάζει φέτος την 150η επέτειό του και την Πέμπτη  φιλοξενεί διεθνές συνέδριο με προσκεκλημένους διευθυντές ζωολογικών κήπων.

http://www.thetoc.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis