Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:30 | 16/04/2019

Η Οργανωτική Επιτροπή του Διεθνούς Μαραθωνίου Ρόδου τίμησε το Σάββατο 13 Απριλίου τη Hellenic Police Running team για τη συμμετοχή της ομάδας στο Διεθνή Μαραθώνιο Ρόδου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με αξιωματικούς και μέλη της ΕΛΑΣ από διάφορες περιοχές της χώρας.

Η πρόεδρος της Ο.Ε. Μαριέτα Παπαβασιλείου-Βακιάνη απένειμε τιμητική πλακέτα στον επικεφαλής της Hellenic Police Running Team, Αστυνομικό Διευθυντή Βασίλη Βράντζα, στον οποίο επέδωσε επίσης τιμητική πλακέτα για τον Αρχηγό της ΕΛΑΣ, Αντιστράτηγο Αριστείδη Ανδρικόπουλο. Τιμητική πλακέτα απένειμε και στον Αστυνομικό Υποδιευθυντή, Θέμη Καλαμάτα.

Η κυρία Παπαβασιλείου τίμησε επίσης τον Αστυνομικό Διευθυντή της Α’ Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου, Μιχάλη Καληωράκη για τη συμβολή της ΕΛΑΣ στη διεξαγωγή του αγώνα, τον οποίο ευχαρίστησε για την άψογη συνεργασία και την όλη υποστήριξη.

[custom:google-ads]

 

 

Ο κ. Καληωράκης ευχαρίστησε την πρόεδρο της Ο.Ε. του Μαραθωνίου Ρόδου, Μ. Παπαβασιλείου δηλώνοντας ότι η ΕΛΑΣ είναι πάντα κοντά στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου υποστηρίζοντας τις δράσεις που υλοποιεί, όπως ο Μαραθώνιος Ρόδου.

Ο κ. Βράντζας από την πλευρά του, ευχαριστώντας για την τιμητική βράβευση, δήλωσε ότι όσο βρίσκεται στην ΕΛΑΣ, θα δίνει πάντα το παρών με την Hellenic Police Running Team στον Μαραθώνιο της Ρόδου ως αρχηγός της αποστολής.

Τέλος, ο κ. Καλαμάτας δήλωσε ότι κάθε χρόνο θα αναβαθμίζεται η συμμετοχή της Hellenic Police Running Team στο Μαραθώνιο της Ρόδου, σημειώνοντας ότι αυτή τη φορά, ο Νίκος Τσιδώνης ένα από τα μέλη της ΕΛΑΣ που διαφαίνεται ότι θα διαγράψει μία σημαντική πορεία στο δρομικό κίνημα ήρθε για να δείξει τις δυνατότητές του.

 

Ο κ. Νίκος Τσιδώνης που αναδείχθηκε τελικά νικητής του αγώνα των πέντε χιλιομέτρων, ενώ ήρθε τρίτος στην απόσταση των 10 χιλιομέτρων δήλωσε ενθουσιασμένος που του δίνεται η ευκαιρία να τρέξει σε ένα τόσο ξεχωριστό αγώνα.

Από την πλευρά της η κα Παπαβασιλείου δήλωσε ότι αποτελεί τιμή για τη διοργάνωση η φιλοξενία και η συμμετοχή της ομάδας της ΕΛΑΣ, ευχαριστώντας για την προτίμηση του αγώνα.

Διαβάστε περισσότερα στο: rodiaki.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ Policenet.gr: Την πρώτη θέση κατέκτησε η ομάδα των γυναικών Δοκίμων Αστυφυλάκων του Τ.Δ.Α. Κομοτηνής

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis