Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:38 | 20/10/2021

Α  Ν  Α  Κ  Ο  Ι  Ν  Ω  Σ  Η

Θέμα:«Συνάντηση του νέου Προεδρείου του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Α.Μ.Θ.».   

Γνωρίζεται ότιτηΔευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021, αντιπροσωπεία του νέου Προεδρείου της Ένωσής μας, πραγματοποίησε συνάντηση με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, Υποστράτηγο κ. ΣΥΡΙΤΟΥΔΗ Πασχάληστο γραφείο του στην Κομοτηνή.

Η αντιπροσωπεία αποτελούνταν από τον Πρόεδρο ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗ Άγγελο, τον Γενικό Γραμματέα ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗ Σταύρο και τους Αντιπροσώπους της Ένωσης στην Π.Ο.ΑΞΙ.Α. ΖΙΩΓΑ Γεώργιο και ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ Παναγιώτη. ΟΠρόεδρος της Ένωσης εξέφρασε την επιθυμία για τη συνέχιση της άψογης συνεργασίας σε θεσμικό επίπεδο, προκειμένου αντιμετωπίζονται έγκαιρακαι αποτελεσματικάταπολυποίκιλαπροβλήματα των Υπηρεσιών της Γε.Π.Α.Δ.Α.Μ.Θ.  

Από τη μεριά του ο κ. Γενικός, έχοντας πλήρη γνώση των γενικότερων και ειδικότερων ζητημάτων της περιφέρειάς του, εξέφρασε την επιθυμία για αμοιβαία συνεργασία, αμφίδρομη επικοινωνία προς επίλυση των ζητημάτων των Αξιωματικών - στελεχών και τη βελτίωση των υπηρεσιακών - εργασιακών συνθηκών αυτών, που θα έχουν ως αποτέλεσμα την αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών προς τον πολίτη.

Παράλληλα, τέθηκαν από τον Πρόεδρο, εκτός από τα θεσμικά, οικονομικά και ασφαλιστικά ζητήματα, τα οποία τίθενται και από την Ομοσπονδία μας (Π.Ο.ΑΞΙ.Α) στη φυσική και πολιτική μας ηγεσία, σειρά ζητημάτων - προτάσεων σε επίπεδο περιφέρειας. Συγκεκριμένα, η θεσμική θωράκιση των Διευθυντών και των Διοικητών των αστυνομικών Υπηρεσιών της Α.Μ.Θ., το πρόβλημα της κράτησης ποινικών κρατουμένων στα αστυνομικά κρατητήρια και της μεταγωγής αυτών στις δικαστικές αρχές, η διασφάλιση του προβλεπόμενου ωραρίου και των δικαιούμενων ημερήσιων αναπαύσεων για όλους τους συναδέλφους, η ενίσχυση των Υπηρεσιών Ασφαλείας με νέα οχήματα, καθώς και όλων των Υπηρεσιών με τον αναγκαίο υλικοτεχνικό εξοπλισμό, η ίδρυση Τμήματος Μεταγωγών-Δικαστηρίων στο Νικηφόρο Δράμας και η στελέχωση του αντίστοιχου της Κομοτηνής, η ίδρυση αυτοτελών Τμημάτων Διαβατηριακού Ελέγχου στην Εξοχή Δράμας, στη Νυμφαία Ροδόπης και στο Δημάριο Ξάνθης, καθώς και πληθώρα ακόμη θεμάτων, τα οποία ο κ. Γενικός δέχτηκε στην πλειοψηφία τους και δεσμεύτηκε να προβεί στη διευθέτηση αυτών και στην προώθησή τους ιεραρχικά.

Η Ένωσή μας, με διάθεση και αγωνιστικότητα, θα συνεχίσει τις επαφές και δράσεις της, για την υπεράσπιση των υπηρεσιακών και λοιπών συμφερόντων των μελών της.

                                   ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

            -Ο-                                                   -Ο-

     ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                      ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗΣ Άγγελος                 ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗΣ Σταύρος

  ΑΣΤΥΝΟΜΟΣ Α΄                                      ΥΠΑΣΤΥΝΟΜΟΣ Α΄

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis