Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:44 | 16/09/2017

Πλούσιες κωμικές και δραματικές στιγμές στις νέες επιλογές για τον Σεπτέμβριο.

«Βικτώρια και Αμπντούλ» (Victoria and Abdul)

[custom:google-ads]
Βασισμένη στο βιβλίο της Shrabani Basu, η ταινία αφηγείται την αναπάντεχη φιλία που είχε αναπτυχθεί ανάμεσα στη βασίλισσα της Βρετανικής Αυτοκρατορίας, Βικτώρια, κι έναν Ινδό, τον Αμπντούλ, μέλος του υπηρετικού της προσωπικού, κατά τα τελευταία χρόνια της ζωή της. Οι δυο τους θα έρθουν κοντά και μέσα από τη δική του ματιά, η βασίλισσα θα δει τον κόσμο με άλλη οπτική και θα τον χρίσει έμπιστο δάσκαλο και πνευματικό σύμβουλό της, γεγονός που θα εξοργίσει τον κύκλο της.
Σκηνοθεσία: Stephen Frears, Σενάριο: Lee Hall, Ερμηνεύουν: Judi Dench, Ali Fazal, Michael Gambon και Olivia Williams.

«Annabelle: Creation» (Annabelle 2)
Αρκετά χρόνια μετά τον τραγικό θάνατο της μικρής τους κόρης, ένας κουκλοποιός και η σύζυγός του καλωσορίζουν στο σπίτι τους μια καλόγρια και μια ομάδα κοριτσιών από ένα κατεστραμμένο ορφανοτροφείο της περιοχής. Σύντομα θα γίνουν ο στόχος της δαιμονισμένης δημιουργίας του κουκλοποιού, της Άνναμπελ.
Σκηνοθεσία: David F. Sandberg, Σενάριο: Gary Dauberman, Ερμηνεύουν: Stephanie Sigman, Alicia Vela-Bailey, Miranda Otto και Anthony LaPaglia.

«Γυάλινο κάστρο» (The Glass Castle)
Βασισμένη σε μια αληθινή ιστορία, η ταινία περιγράφει τις περιπέτειες μια εκκεντρικής αλλά σφιχτά δεμένης από ανιδιοτελή αγάπη οικογένειας. Η βραβευμένη με Oscar Brie Larson υποδύεται μια νέα γυναίκα που επηρεασμένη από τον ενθουσιώδη άγριο χαρακτήρα τού κατά τα άλλα δυσλειτουργικού πατέρα της κατάφερε με φλογερή αποφασιστικότητα να χτίσει μια επιτυχημένη ζωή με τους δικούς της κανόνες.
Σκηνοθεσία: Destin Daniel Cretton, Σενάριο: Destin Daniel Cretton και Andrew Lanham, Ερμηνεύουν: Brie Larson, Naomi Watts, Woody Harrelson και Sarah Snook.

«Ένα κάποιο τέλος» (The Sense of an Ending)
Ο Τόνι Γουέμπστερ ζει μια απομονωμένη και ήσυχη ζωή έως ότου βαθιά κρυμμένα μυστικά από το παρελθόν του έρχονται στην επιφάνεια και τον αναγκάζουν να αναλογιστεί τα λάθη που έκανε ως νέος, την αλήθεια για την πρώτη του αγάπη και τις συνέπειες των αποφάσεων που πήρε μια ολόκληρη ζωή.
Σκηνοθεσία: Ritesh Batra, Σενάριο: Nick Payne, Ερμηνεύουν: Jim Broadbent, Charlotte Rampling, Harriet Walter και Michelle Dockery.

«Πικαδέρο» (Pikadero)
Μη μπορώντας να ανταπεξέλθει στην οικονομική κρίση που μαστίζει την Ισπανία, ένα νεαρό ζευγάρι αναγκάζεται να ζήσει τον έρωτά του σε δημόσιους χώρους (πικαδέρο) καθώς και οι δυο συζούν με τους γονείς τους. Όπου κι αν βρεθούν όμως κάποιος ή κάτι θα τους διακόψει. Μια φανταστική ρομαντική κομεντί των καιρών της κρίσης που δεν αφήνει καμία παράμετρο της ζωής μας ανεπηρέαστη.
Σκηνοθεσία και σενάριο: Ben Sharrock, Ερμηνεύουν: Bárbara Goenaga, Zorion Eguileor, Joseba Usabiaga και Ylenia Baglietto.

«Η ιστορία του Hedi» (Inhebek Hedi)
O Hedi, ένας ήσυχος νεαρός άνδρας, ακολουθεί ένα μονοπάτι ζωής προδιαγεγραμμένο. Ενώ στη χώρα του, την Τυνησία, τα πράγματα φαίνονται να αλλάζουν και να εξελίσσονται, ο ίδιος δεν περιμένει πολλά από το μέλλον και αφήνει όλες τις σημαντικές αποφάσεις που τον αφορούν σε άλλους. Καθώς η μητέρα του ετοιμάζει τον γάμο του, ο εργοδότης του τον στέλνει σε μια παραθαλάσσια πόλη προς αναζήτηση νέων πελατών. Σύντομα θα συναντήσει την εξωστρεφή και γεμάτη ζωντάνια Rim. Οι δυο τους ξεκινούν μια γεμάτη πάθος ερωτική σχέση. Οι προετοιμασίες για τον γάμο προχωρούν με πυρετώδεις ρυθμούς πίσω στο σπίτι και ο Hedi θα αναγκαστεί επιτέλους να πάρει ο ίδιος μια απόφαση για τον εαυτό του.
Σκηνοθεσία και σενάριο: Mohamed Ben Attia, Ερμηνεύουν: Majd Mastoura, Rym Ben Messaoud,  Sabah Bouzouita και Omnia Ben Ghali.

«David Gilmour: Live At Pompeii»
H παράσταση του David Gilmour στην Πομπηία είναι ένα μοναδικό οπτικοακουστικό θέαμα με εντυπωσιακά laser και μία τεράστια οθόνη να προβάλλει ειδικά films που συνοδεύουν συγκεκριμένα τραγούδια. Αυτό όμως που κυρίως ξεχωρίζει είναι η θριαμβευτική μουσική και η εξαιρετική all-star μπάντα. Το show περιλαμβάνει τραγούδια από το σύνολο της καριέρας του David Gilmour αλλά και πολλά κλασικά από τον κατάλογο των Pink Floyd, όπως τα «Wish You Were Here» και «Comfortably Numb».
Σκηνοθεσία: Gavin Elder.

clickatlife.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis