Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:44 | 14/05/2017

«Βασιλιάς Αρθούρος: Ο Θρύλος του Σπαθιού»
Στη νέα κινηματογραφική μεταφορά του ήρωα, θα γνωρίσουμε έναν ατίθασο νεαρό Αρθούρο, κυρίαρχο των δρόμων του Λονδίνιουμ με την συμμορία του, ο οποίος αγνοεί τον σκοπό για τον οποίο ήρθε στη ζωή, μέχρι τη στιγμή που παίρνει στα χέρια του το Εξκάλιμπερ και μαζί με αυτό το μέλλον του. Από την πρώτη στιγμή, το θρυλικό ξίφος θα τον προκαλέσει να πάρει δύσκολες αποφάσεις. Συντασσόμενος με την Αντίσταση και με μια μυστηριώδη γυναίκα, πρέπει να μάθει να τιθασεύει τη δύναμη του ξίφους, να αντιμετωπίζει τους δαίμονές του και να ενώσει τον λαό ενάντια στον τύραννο Βόρτιγκερν, ο οποίος έκλεψε το στέμμα του και δολοφόνησε τους γονείς του, και να γίνει Βασιλιάς.
Σκηνοθεσία: Guy Ritchie, Σενάριο: Joby Harold και Guy Ritchie, Ερμηνεύουν: Charlie Hunnam, Astrid Bergès-Frisbey, Jude Law.

«Η βοηθός»
Η Μορίν, μια νεαρή Αμερικανίδα, ζει στο Παρίσι και εργάζεται ως προσωπική βοηθός αγορών μιας διασημότητας. Ακόμα, ίσως διαθέτει την ψυχική ικανότητα να επικοινωνεί με πνεύματα, όπως ο δίδυμος αδερφός της, Λούις, τον οποίο έχασε πρόσφατα. Σύντομα, η Μορίν θα αρχίσει να λαμβάνει διάφορα μυστηριώδη μηνύματα, από άγνωστη πηγή.
Σκηνοθεσία: Olivier Assayas, Σενάριο: Olivier Assayas, Ερμηνεύουν: Kristen Stewart, Lars Eidinger, Sigrid Bouaziz. 

«Ο πολικός αρκούδος και οι ανίκητοι»
O Νορμ είναι μια πολική αρκούδα. Μπορεί να μην ξέρει να κυνηγά, έχει όμως ένα σπάνιο χάρισμα: όπως και ο παππούς του, που κάποτε βασίλευε στην Αρκτική, μπορεί να μιλήσει στους ανθρώπους. Όταν η Βέρα, μια θαρραλέα διευθύντρια μάρκετινγκ μιας μεσιτικής εταιρίας ταξιδεύει στην Αρκτική, για τις ανάγκες ενός τηλεοπτικού σποτ προώθησης πολυτελών σπιτιών για την εταιρία του ανήθικου αφεντικού της, τον δισεκατομμυριούχο εργολάβο κ. Γκριν, ο Νορμ καταλαβαίνει πως πρέπει να κάνει κάτι για να σώσει τον τόπο του. Με την παρότρυνση του γλάρου μέντορα του, του Σόκρατες, ο Νορμ θα αφήσει την οικογένεια του και θα ταξιδέψει ως λαθρεπιβάτης σε ένα πλοίο με προορισμό την Νέα Υόρκη, παρέα με τρία μικρούλικα, σκανταλιάρικα τρωκτικά, ως τους πιστούς του σύμμαχους.
Σκηνοθεσία: Trevor Wall, Σενάριο: Daniel Altiere, Steven Altiere, Ερμηνεύουν: Rob Schneider, Heather Graham, Ken Jeong.

«Η ενοχή των αθώων»
Πολωνία, 1945. Η Mathilde, μια νεαρή Γαλλίδα γιατρός του Ερυθρού Σταυρού, υπηρετεί τα θύματα του Δεύτερου Παγκοσμίου Πολέμου. Τη μέρα που μια καλόγρια ζητά επιτακτικά τη βοήθεια της, βρίσκεται σε μία μονή, όπου εγκυμονούν πολλές μοναχές, θύματα της βαρβαρότητας του σοβιετικού στρατού. Εκεί, η Mathilde θα γίνει η εξομολόγος και παρηγοριά αυτών των γυναικών, που δυσκολεύονται να συμφιλιώσουν την πίστη με το γεγονός ότι κυοφορούν.
Σκηνοθεσία: Anne Fontaine, Σενάριο: Sabrina B. Karine και Alice Vial, Ερμηνεύουν: Lou de Laâge, Agata Buzek, Agata Kulesza.

«Η ένατη ζωή του Λούις Ντραξ»
Αφού έχει ήδη καταφέρει να επιβιώσει από οκτώ, σχεδόν θανάσιμα, ατυχήματα κατά τη διάρκεια της άτυχης ζωής του, ο Λουί Ντραξ πηδά από έναν απόκρημνο γκρεμό ανήμερα των 9ων γενεθλίων του. Ενόσω η αστυνομία ερευνά τα αίτια της παραλίγο θανατηφόρας πτώσης του Λουί και το που βρίσκεται ο βίαιος πατέρας του, Πίτερ, ο αναγνωρισμένος νευρολόγος Δρ. Άλαν Πασκάλ καταφεύγει σε ανορθόδοξες μεθόδους σε μία προσπάθεια να «μπει» στο υποσυνείδητο του μικρού και να αποκαλύψει την αλήθεια για τα γεγονότα. Όσο, όμως, ερευνά όλο και περισσότερο τη μυστηριώδη ικανότητα του Λουί να ξεφεύγει από το θάνατο, ο γιατρός αρχίζει να ερωτεύεται τη μητέρα του παιδιού, Νάταλι. Με νέα στοιχεία να κάνουν την εμφάνισή τους, μία σοκαριστική αποκάλυψη αλλάζει τη μοίρα του Λουί Ντραξ και όσων βρίσκονται γύρω του.
Σκηνοθεσία: Alexandre Aja, Σενάριο: Max Minghell και Liz Jensen (συγγραφέας του βιβλίου πάνω στο οποίο στηρίχτηκε η ταινία, Ερμηνεύουν: Jamie Dornan, Aiden Longworth, Sarah Gadon. 

«Μικροί Κύριοι»
Η ταινία έχει ήρωα τον Τζέικ, ένα ευαίσθητο γυμνασιόπαιδο που ονειρεύεται να γίνει καλλιτέχνης. Στην κηδεία του παππού του γνωρίζει τον Τόνι και σύντομα γίνονται αχώριστοι. Αλλά η φιλία του διδύμου θα απειληθεί όταν οι γονείς του Τζέικ, που νοικιάζουν ένα χώρο στη μητέρα του Τόνι, ξεκινούν μια έριδα για το ύψος του ενοικίου.
Σκηνοθέτης: Ira Sachs, Σενάριο: Ira Sachs και Mauricio Zacharias, Ερμηνεύουν: Greg Kinnear, Jennifer Ehle, Paulina García.

«Μαμά Ξανά!»
Η Νικόλ βρίσκεται σε ηλικία λίγο πριν τα 50 και τρέχει όλη μέρα για να προλάβει τις υποχρεώσεις της. Όταν ανακαλύπτει ότι είναι πάλι έγκυος είναι πλέον αργά για να αλλάξει την κατάσταση. Τα πάντα έρχονται τα πάνω κάτω και η οικογένεια της δεν δείχνει την παραμικρή κατανόηση.
Σκηνοθεσία: Nadège Loiseau, Σενάριο: Fanny Burdino και Julien Guetta, Ερμηνεύουν: Karin Viard, Philippe Rebbot, Hélène Vincent.

«Η πράξη του φόνου»

«Η πράξη του φόνου» του Τζόσουα Οπενχάιμερ είναι ένα από τα πλέον πολυσυζητημένα ευρωπαϊκά ντοκιμαντέρ της τελευταίας δεκαετίας. «H πράξη του φόνου» προκάλεσε θόρυβο στους κύκλους της διεθνούς κοινότητας ντοκιμαντέρ, έχοντας ως πρωταγωνιστές πρώην εκτελεστές που έδρασαν στην Ινδονησία στα μέσα της δεκαετίας του '60, όταν η κυβέρνηση της χώρας ανατράπηκε με πραξικόπημα. Στο ντοκιμαντέρ αναπαριστούν με τη μορφή ταινίας και θεατρικού έργου τους φόνους που διέπραξαν.
Σκηνοθεσία: Joshua Oppenheimer, Ερμηνεύουν: Anwar Congo, Herman Koto, Syamsul Arifin. 

clickatlife.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis