Τακτικές Μεταθέσεις Αστυνομικών - "Μήπως τελικά κάποιοι είναι υποτακτικοι της Ηγεσίας και αρκούνται σε ότι τους δώσουν;"

Τακτικές Μεταθέσεις Αστυνομικών - "Μήπως τελικά κάποιοι είναι υποτακτικοι της Ηγεσίας και αρκούνται σε ότι τους δώσουν;"

Η τοποθέτηση που ακολουθεί αναρτήθηκε στη σελίδα στο fb του ΕΚΑ Σερρών:
 

"Την 30-1-2019 στο Αρχηγείο Ελληνικής Αστυνομίας πραγματοποιήθηκε το Συμβούλιο Κατωτερον για τον αριθμό θέσεων τακτικών μεταθέσεων για το τρέχον έτος 2019. Στο συμβούλιο μετείχα μαζί με τον Πάκο Δημοσθένη ως εκπρόσωποι της ΠΟΑΣΥ.

Η ΠΟΑΣΥ τηρώντας όσο το δυνατόν αναλογικά τις κενές οργανικές θέσεις κάθε Α.Δ. ( 47 η Α.Δ. Σερρών) και σε συνδυασμό με τον αριθμό των μεταθέσεων, πρότεινε για την Α.Δ. Σερρών 10 θέσεις (6 + 4),οι ελάχιστες που θα έπρεπε να πάρει.

Έκπληκτοι διαπιστώσαμε ότι για την Α.Δ. Σερρών προτάθηκαν στο συμβούλιο (2+2) θέσεις. Στην άμεση αντίδραση μας για την αδικία, ενημερωθήκαμε ότι οι προτάσεις των θέσεων έγιναν κατόπιν αναγκών και αιτημάτων των προεδρείων κάθε Α.Δ.!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εισαγγελική εγκύκλιος για την καταστολή των παραβάσεων του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

-Οι ανάγκες της Α.Δ.ήταν μόνο τέσσερις θέσεις ;
-Μήπως τελικά κάποιοι είναι υποτακτικοι της Ηγεσίας και αρκούνται σε ότι τους δώσουν;
- Μήπως το προεδρείο με την ενέργειά του αυτή θέλει να απαξιώσει πλήρως το συνδικάτο σε βάρος συναδέλφων;

Η επιτυχία τελικά δεν ήταν οι παραπάνω δύο θέσεις που πήραμε σαν Α.Δ., αλλά στο ότι δεν αρκεστήκαμε στα λίγα και σε αυτά που μας δώσανε.
Αυτή είναι η "ομορφιά" του συνδικαλισμού, κάποιοι να αρκούνται στην επιβεβαίωση του εαυτού τους, καπηλευοντας τα αυτονόητα και άλλοι να αγωνίζονται για συναδέλφους.

Η ΠΟΑΣΥ θα είναι πάντα δίπλα στους συναδέλφους!

ΒΟΓΔΑΝΟΥ Πέτρος
Μέλος ΔΣ ΕΑΥΣ
Αναπλ. Συμβούλιο Μεταθέσεων Κατωτέρων ΑΕΑ
Μέλος ΕΚΑ Σερρών 
( και δεν είμαι ανώνυμος)"