Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:59 | 03/12/2016

Ενάμισι μήνα μετά την επεισοδιακή κατάσχεση μεγάλου φορτίου χασίς στο Άργος Ορεστικό Καστοριάς και την ταυτοποίηση του νεαρού Έλληνα μεταφορέα που κατάφερε να διαφύγει, οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών διαπίστωσαν τα στοιχεία ταυτότητας και των δυο προπομπών του.

Πρόκειται για Έλληνες ηλικίας 33 και 42 χρόνων, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε συμπληρωματική δικογραφία για μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών και υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς. Όπως προέκυψε από την προανάκριση που συνεχίζεται, οι δυο τους επέβαιναν στο Ι.Χ. αυτοκίνητο του 33χρονου και προπορεύονταν από αυτό του 24χρονου που μετέφερε το παράνομο φορτίο, ενημερώνοντάς τον για την ύπαρξη μπλόκων στη διαδρομή του.

Ήταν μεσημέρι της 20ης Οκτωβρίου, όταν οι αστυνομικοί της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος Μεσοποταμίας επιχείρησαν να κάνουν έλεγχο στο Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 24χρονος, αλλά εκείνος ανέπτυξε ταχύτητα και κατάφερε να διαφύγει. Το αυτοκίνητο βρέθηκε το απόγευμα της ίδιας ημέρας εγκαταλειμμένο σε δασική περιοχή του Ξηρολίβαδου Βέροιας, ενώ σε κοντινή δύσβατη περιοχή βρέθηκαν κρυμμένοι δυο ταξιδιωτικοί σάκοι που είχαν μέσα 65 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 47 κιλών και 349 γραμμαρίων. 

Διαβάστε περισσότερα στο protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis