Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:06 | 12/11/2018

Δύο στελέχη του Ρουβίκωνα και μάλιστα από την ηγετική πυραμίδα της αναρχικής ομάδας ταυτοποιήθηκαν από τις Αρχές ότι ήταν μαζί με τα υπόλοιπα μέλη στου Ζωγράφου, ζητώντας ταυτότητες και κάνοντας εξακρίβωση στοιχείων σε αστυνομικούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ένα από τα δύο άτομα είχε ενεργό συμμετοχή μέχρι το 2016 ενώ η τελευταία φορά που απασχόλησε τις Αρχές ήταν στις 29 Αυγούστου του 2016 όταν πήρε μέρος στην επίθεση που πραγματοποίησε ο Ρουβίκωνας στα διόδια του Κιάτου και μάλιστα είχε συλληφθεί και είχε οδηγηθεί στο δικαστήριο με άλλα εννέα μέλη της αναρχικής ομάδας.

[custom:google-ads]

Όπως είχε γίνει γνωστό τότε, τα άτομα είχαν φτάσει στα διόδια με αυτοκίνητα που είχαν καλυμμένες τις πινακίδες και προκάλεσαν σοβαρές ζημιές σε πέντε κουβούκλια των διοδίων.

Μάλιστα, οι Αρχές δεν αποκλείουν στο σπίτι του συγκεκριμένου ατόμου να φύλαγαν τα μέλη του Ρουβίκωνα στου Ζωγράφου μετά από τις απειλές που είχαν δεχτεί.

Το δεύτερο άτομο είναι επίσης ηγετικό στέλεχος με ενεργό δράση μέχρι και σήμερα και μάλιστα πρόκειται για το άτομο το οποίο στο βίντεο έχει αποτυπωθεί να μιλά με τους αστυνομικούς κατά τη διάρκεια της εξακρίβωσης των στοιχείων τους.

Πηγή:  cnn.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis