Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:21 | 20/07/2017

Στην ταυτοποίηση τριών ατόμων που προκάλεσαν φθορές σε ακυρωτικά και αυτόματα μηχανήματα στο σταθμό του Μετρό στην Ομόνοια στις 2 Μαΐου προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ. Όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση και οι τρεις είναι Έλληνες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Μετά από ενδελεχή και εμπεριστατωμένη έρευνα, κατά την διάρκεια της οποίας αξιοποιήθηκε το συγκεντρωθέν προανακριτικό υλικό, η Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής κατάφερε να ταυτοποιήσει τα στοιχεία τριών ημεδαπών, οι οποίοι συμμετείχαν σε ομάδα ατόμων που προκάλεσαν φθορές σε ακυρωτικά και αυτόματα μηχανήματα στον Σταθμό Μετρό Ομόνοια, την 2 Μαΐου 2017.

Ειδικότερα, οι δράστες αποβιβάστηκαν στον σταθμό της Ομόνοιας και στη συνέχεια με τη χρήση βαριοπούλας έθραυσαν γυάλινη πύλη, επτά ακυρωτικά μηχανήματα νέου τύπου, δύο αυτόματα μηχανήματα έκδοσης εισιτηρίου και οθόνη ΑΤΜ.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους υποβάλλεται στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ η έρευνα για την ταυτοποίηση και άλλων δραστών συνεχίζεται.

Επιπλέον, σε βάρος τους έχουν σχηματισθεί κατά το παρελθόν δικογραφίες για τα - κατά περίπτωση - αδικήματα της διατάραξης οικιακής ειρήνης, των διακεκριμένων φθορών, των επιθέσεων σε βάρος αστυνομικών κ.α.".
 

Διαβάστε περισσότερα στο enikos.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis