Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:06 | 27/11/2015

Κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας και έγκλειστος του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής στο Δαφνί, είναι ένας από τους τρεις χούλιγκαν, οι οποίοι ταυτοποιήθηκαν για συμμετοχή στα επεισόδια που σημάδεψαν το ντέρμπι Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού,που δεν έγινε ποτέ.

Ο συγκεκριμένος άνδρας, σύμφωνα με αξιωματικούς της Ασφάλειας Αττικής, είχε πρόσφατα κατηγορηθεί για απόπειρα δολοφονίας, επικαλέστηκε ψυχιατρικά προβλήματα και από τότε ήταν τρόφιμος στο Δαφνί. Ωστόσο κάθε φορά που έπαιζε ο Παναθηναϊκός, δραπέτευε από το ψυχιατρικό νοσοκομείο για να βρίσκεται στις κερκίδες του γηπέδου και επέστρεφε μετά τη λήξη των αγώνων. Το ίδιο έκανε και την Παρασκευή πριν από το ντέρμπι, και την επόμενη μέρα «συνελήφθη» από τις κάμερες, να έχει ενεργή συμμετοχή στην εκδήλωση επιθέσεων εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους, τον εντόπισαν μέσα στο πλούσιο βιντεοληπτικό υλικό και ταυτοποίησαν τα στοιχεία του. Απευθυνόμενοι στο ψυχιατρικό νοσοκομείο, διαπίστωσαν ότι είχε χαρακτηριστεί δραπέτης από το βράδυ της Παρασκευής, και ότι επέστρεψε την Κυριακή μετά τα όσα συνέβησαν το προηγούμενο βράδυ στη Λ. Αλεξάνδρας.  

          Και ο δεύτερος χούλιγκαν έχει βεβαρημένο παρελθόν, καθώς είχε «συλληφθεί» και εκείνος από τις κάμερες, τον περασμένο Φεβρουάριο, και πάλι σε ντέρμπι Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού, για εισβολή στον αγωνιστικό χώρο και συμμετοχή στα επεισόδια που είχαν ακολουθήσει. Είχε ταυτοποιηθεί από τα ρούχα και παπούτσιαπου φορούσε, τα οποία είχαν βρεθεί στο σπίτι του. Ο τρίτος, δεν φαίνεται να έχει απασχολήσει. Τα στελέχη της αρμόδιας αστυνομικής υπηρεσίας επεξεργάζονται ακόμη το υλικό από τις κάμερες του σταδίου και του συνδρομητικού καναλιού, έχοντας εντοπίσει σε αυτό τους υπόπτους για την ρίψη των φωτοβολίδων με όπλα-στυλό και επιχειρούν να εξακριβώσουν τα στοιχεία ταυτότητάς τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται η ταυτοποίηση δύο ακόμη πρωταγωνιστών των συγκεκριμένων επεισοδίων, ενώ ταυτοποιήθηκαν τρεις χούλιγκαν του Ολυμπιακού που επιτέθηκαν εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων στα επεισόδια που είχαν εξελιχθεί στις 29 Αυγούστου, στο ΟΑΚΑ, σε αγώνα της ομάδας τους με τον Λεβαδειακό.

http://www.thetoc.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis