Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:20 | 15/01/2016

Αναγνωρίστηκε η σορός του άνδρα του βρέθηκε στον καταψύκτη στην Καλλιθέα. Πρόκειται για τον 63χρονο συνταξιούχο ναυτικό Βασίλη Κοκκίνη ο οποίος αναγνωρίστηκε από τον αδελφό του στο νεκροτομείο αφού η ιατροδικαστής κ Σουλτάνα Μαριανού κατάφερε να αποκαλύψει τα στοιχεία του προσώπου αφαιρώντας «χειρουργικά» την πετσέτα που τον κάλυπτε. Σε εξέλιξη είναι η νεκροτομή προκειμένου να διαπιστωθεί η αιτία θανάτου. Μετά από αυτή την εξέλιξη καθίσταται και τυπικά ως βασική ύποπτη η 45χρονη πρώην σύζυγός του από τη Βουλγαρία και ο 27χρονος γιος της από άλλο γάμο.

Οιι αξιωματικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ερευνώντας την μακάβρια υπόθεσης ακολουθούν την πορεία του… χρήματος, δηλαδή τις αναλήψεις εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, από κοινούς λογαριασμούς του συνταξιούχου ναυτικού με την 45χρονη προκειμένου να εντοπίσουν τα ίχνη των υπόπτων.

Το ανδρόγυνο είχε χωρίσει πριν από 10 χρόνια. Από τότε βρίσκονταν σε δικαστική διαμάχη για την επιμέλεια του 13χρονου σήμερα γιού τους. Αρχικά την επιμέλεια είχε η 45χρονη, όταν όμως έφυγε μαζί με το παιδί για την Βουλγαρία, παραβίασε τους όρους της δικαστικής απόφασης με αποτέλεσμα η επιμέλεια να περάσει στον συνταξιούχο ναυτικό. Το 2012 επιστρέφοντας στη χώρα μας, συνελήφθη στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, ωστόσο είχε αφεθεί ελεύθερη με εντολή εισαγγελέα. Το παιδί το πήρε ο 63χρονος. Στη συνέχεια της διαμάχης τους στις δικαστικές αίθουσες, η 45χρονη μένοντας μόνιμα στην Ελλάδα διεκδίκησε και πήρε και πάλι την επιμέλεια του παιδιού. Τα επίσημα χαρτιά του διαζυγίου τους, τα πήραν και οι δύο τον Οκτώβριο του 2014, περίπου τρεις μήνες πριν την εξαφάνιση του 63χρονου, η οποία δηλώθηκε από φίλο του στις 15 Ιανουαρίου 2015.Σύμφωνα με σχετικές πληροφορίες, η 45χρονη γυναίκα μαζί με το παιδί φαίνεται να έχουν ταξιδέψει οδικώς προς Βουλγαρία στις 7 Ιανουαρίου.

Ο παππούς του 13χρονου και πατέρας του θύματος, ο οποίος σήμερα δεν είναι εν ζωή, το 2005 είχε καταθέσει σε τραπεζικό λογαριασμό του παιδιού, συνδικαιούχος του οποίου ήταν και η 45χρονη μητέρα του, το ποσό των 230.000 ευρώ, και δεν φαίνεται να ήταν μόνο αυτά. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας εκτιμούν ότι η Βουλγάρα πήρε τα χρήματα και διέφυγε από την Αθήνα μαζί με τον 13χρονο πριν από περίπου ένα χρόνο, όταν σταμάτησε να πληρώνει τα μισθώματα ενοικίασης, διάστημα κατά το οποίο τοποθετείται χρονικά και ο θάνατος του συνταξιούχου ναυτικού.

 

 

http://www.thetoc.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis