Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:19 | 15/05/2017

Ενώ οι Κυβερνώντες γνωρίζουν ότι, το εργασιακό μας στάτους και οι ήδη πενιχροί μισθοί μας, έχουν πληγωθεί βάναυσα από τις πολιτικές των Μνημονίων τα επτά (7) τελευταία χρόνια, συνεχίζουν στην ίδια πολιτική των περικοπών, αδιαφορώντας για τις καταστροφικές τους συνέπειες στην Ελληνική Κοινωνία.

Χθες το βράδυ, όπως όλοι γνωρίζετε, η Κυβέρνηση κατέθεσε σχέδιο νόμου που εμπεριέχει και το νέο ειδικό μισθολόγιο «ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ» των υπηρετούντων στα Σώματα Ασφαλείας, χωρίς να δοθεί η ευκαιρία στους εκπροσώπους των εργαζομένων για μελέτη, κατάθεση απόψεων και διαβούλευση.

Τέσσερις (4) ημέρες πριν τη ψήφιση του νομοσχεδίου ενημερωνόμαστε για τα σχέδια των Κυβερνώντων που θέλουν να μας αποτελειώσουν οικονομικά, τόσο εμάς όσο και τις οικογένειες μας, με το δοκιμασμένο «ΤΡΙΚ» της προσωπικής διαφοράς, χωρίς να υπολογίζουν ούτε τις τελεσίδικες αποφάσεις του ΣτΕ, του Ανώτατου δικαστηρίου της Χώρας, οι οποίες πανηγυρικώς μας δικαιώνουν.

Μας Ζητούν να εργαζόμαστε Σαββατοκύριακα χωρίς αμοιβή!

Μας Ζητούν να αποδεχτούμε, τη μηδενική αναγνώριση, της ιδιαιτερότητας και του επικινδύνου του επαγγέλματός μας !

Μας ζητούν τον «Θάνατό» μας!

Συναδέλφισσα, Συνάδελφε,

Επιβάλλεται όλοι να συμμετέχουμε δυναμικά, μαζί με τις οικογένειές μας, στην ένστολη Πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας των Σωμάτων Ασφαλείας την Τετάρτη 17-05-2017 και ώρα 17:00΄ στην Πλατεία Κολοκοτρώνη.

Μισθωμένα λεωφορεία θα αναχωρήσουν από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Πειραιά την Τετάρτη & ώρα 16:00΄. Για κρατήσεις θέσεων δηλώστε άμεσα συμμετοχή στο τηλέφωνο της Ένωσης: 210.4174.449.

ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ, ΝΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ!

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΩΡΑ!

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣΗ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΛΙΟΤΣΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝΜΑΛΑΧΙΑ ΑΡΓΥΡΩ
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis