Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:30 | 18/05/2020

Για ένα ταξίδι σαν τα άλλα ξεκίνησε ένας άνδρας από τη Φλόριντα αλλά ο κορονοϊός τον έκανε να εγκλωβιστεί πάνω σε κρουαζιερόπλοιο δεμένο σε ένα ιταλικό λιμάνι επί οκτώ εβδομάδες.

Ο Taylor Grimes, ο οποίος εργάζεται στο κοσμηματοπωλείο του κρουαζιερόπλοιου, ζει στην καμπίνα του εδώ και δύο μήνες, από τη στιγμή που, στα μέσα Μαρτίου, φιλικό του πρόσωπο βρέθηκε θετικό στον κορονοϊό.

Όπως γράφει η New York Post, ο Grimes, ο οποίος βρέθηκε θετικός στον ιό χωρίς να έχει κανένα σύμπτωμα, δεν μπορεί να επιστρέψει στο σπίτι του, στο Winter Springs, μέχρι δύο διαδοχικά αποτελέσματα εξετάσεων για κορονοϊό να βγουν αρνητικά.

«Καμία ημέρα δεν είναι διασκεδαστική, αλλά κάποιες μέρες είναι καλύτερες από άλλες. Και κάποιες μέρες είναι το χειρότερο» περιγράφει ο ίδιος. 

«Τρελό» χαρακτηρίζει το αποτέλεσμα των εξετάσεων του Taylor  η μητέρα του Ann Grimes. «Τα αποτελέσματα ήταν θετικό, θετικό, αρνητικό, θετικό, αρνητικό, θετικό. Δεν έχουμε αυτή τη στιγμή καμία εμπιστοσύνη στη διαδικασία των τεστ».

Ο πατέρας του Taylor Tom Grimes ανησυχεί για την ψυχική υγεία του γιου του. «Ανησυχώ για εκείνον, όχι τόσο για τη σωματική του υγεία, γιατί δεν έχει δείξει συμπτώματα του κορονοϊού, αλλά ψυχολογικά, είναι σαν να βρίσκεται πάνω σε ένα ρόλερ κόστερ».

Πηγή: newsbeast.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis