Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:22 | 19/03/2019

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, οι «επαγγελματίες» στις διαρρήξεις μαφιόζοι είχαν εντρυφήσει στους πλέον εξελιγμένους τρόπους παραβίασης πορτών ασφαλείας, φθάνοντας σε τέτοιο σημείο ώστε να έχουν καταφέρει να αποτυπώνουν την κλειδαριά μόνο… με ένα απλό κομμάτι αλουμινόχαρτου!

Στην συνέχεια κατασκεύαζαν από το «μηδέν» κλειδιά, χρησιμοποιώντας λάμες από τακάκια αυτοκινήτου.

Ο αρχηγός της συγκεκριμένης «φαμίλιας» από την Γεωργία, είναι από τους λίγους “v vor zakone”, όπως είναι ο τίτλος του αρχηγού της μαφίας στους κόλπους του Γεωργιανού οργανωμένου εγκλήματος, και για το λόγο αυτό ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξε για την υπόθεση και η “Europol”, καθώς φαίνεται πως είχε διασυνδέσεις και κινούσε τα νήματα σε αντίστοιχες μαφιόζικες ομάδες σε Ισπανία και Γαλλία.
 

[custom:google-ads]

Η Γεωργιανή μαφία… ανέλαβε τα δικαστικά τους έξοδα

Θεωρείται μάλιστα ένας από τους μεγάλους Αρχηγούς τις «Φαμίλιας» στην Ευρώπη. Άλλωστε αυτό το γεγονός αποδεικνύεται και από το δεδομένο πως ήδη η Γεωργιανή μαφία στο Κιουταϊσι, έχει αναλάβει τα δικαστικά έξοδα των συλληφθέντων, αλλά και την διαβίωση των οικογενειών τους, με χρήματα από το… κοινό ταμείο τις Γεωργιανής Μαφίας.

Μάλιστα ο αρχηγός τους στην Ελλάδα όταν συνελήφθη από τους Αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά της ιδιοκτησίας, το έπαιζε… ανήξερος στους έμπειρους αστυνομικούς, ρωτώντας τους με απορία: «δεν καταλαβαίνω γιατί μ’ έχετε φέρει εδώ πέρα. Εγώ δεν έχω κάνει τίποτα».

Αυτό πάντως που έκανε μεγάλη εντύπωση στους αστυνομικούς είναι ο σεβασμός που έδειχναν στο πρόσωπο του φερόμενου ως αρχηγού οι υπόλοιποι συλληφθέντες, οι οποίοι μάλιστα δεν τολμούσαν καν να τον κοιτάξουν στα μάτια!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Πηγή: newsit.gr

 

*ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τραγωδία: Μητέρα και το μωρό της έπεσαν από τον 5ο όροφο πολυκατοικίας

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis