Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:42 | 05/07/2015

Με καλή διάθεση και χαμόγελα προσήλθε στο 601ο εκλογικό τμήμα του 16ου εκλογικού διαμερίσματος στην Κυψέλη ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Στην αρχή αστειεύτηκε πως «το στυλό κρέμεται οριακά... για να μην βγει κανένα άκυρο», αναφερόμενος στο τετραγωνάκι που πρέπει να μπει ο σταυρός, 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αφού βγήκε από το παραβάν, τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής, διαπιστώνοντας ότι δυσκολεύεται να κλείσει τον φάκελο, τού φώναξαν ότι έπρεπε να διπλώσει το ψηφοδέλτιο στα τέσσερα.

Ο Αλέξης Τσίπρας γύρισε στο πλάι, έβγαλε το ψηφοδέλτιο από τον φάκελο, το δίπλωσε και στη συνέχεια, γυρνώντας προς τις κάμερες είπε «Ελπίζω να μην με παρεξηγήσετε αν το σαλιώσω» για να του απαντήσουν ότι τώρα πρέπει να το κάνει.

 

 

 

 

 

 

 

 

Το αστείο έχει αναφορά στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, όταν ο Αλέξης Τσίπρας είχε προκαλέσει πειρακτικά σχόλια, αφού σάλιωσε το φάκελο με το ψηφοδέλτιο χωρίς να είναι αναγκαίο -ο φάκελος είχε ταινία με κόλλα.

Έχοντας τότε αποτύχει να κλείσει το φάκελο, κάποιος του είπε μπροστά από την κάλπη τι να κάνει, ώστε να κλείσει τελικά το φάκελο.

 

 

 

 

http://www.thetoc.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis