Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:30 | 11/03/2015

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Γλυφάδα 11/03/2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Ένωση μας ενόψει του αγώνα ποδοσφαίρου για την προημιτελική φάση του κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ των ομάδων <<Α.Ε.Κ.-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ>> έστειλε το κάτωθι έγγραφο στον Γ.Α.Δ.Α. ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟ κ. ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟ Ιωάννη:

Κύριε γενικέ,

      Αφού σας συγχαρούμε για την τοποθέτηση σας και σας ευχηθούμε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο σας, που θεωρούμε δεδομένη λόγω της προηγούμενης πορείας σας στο σώμα της ΕΛ.ΑΣ., θα θέλαμε να σας τονίσουμε το γεγονός ότι οι αστυνομικές δυνάμεις που διατίθενται στα μέτρα του αγώνα ποδοσφαίρου για την προημιτελική φάση του κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ των ομάδων <<Α.Ε.Κ.-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ>>, που θα διεξαχθεί σήμερα 11/03/2015 και ώρα 19:00 στο Στάδιο Ο.Α.Κ.Α., έχουν κληθεί για ανάληψη υπηρεσίας από ώρα 14:30, δηλαδή 4,5 ώρες πριν τη διεξαγωγή του αγώνα.

       Γνωρίζουμε τη σημαντικότητα του αγώνα καθώς και αντιλαμβανόμαστε την κινητοποίηση της Αστυνομίας προκειμένου να αποτραπούν έκτροπα, που όμως θεωρούμε υπερβολική, όμως πιστεύουμε, ότι το διάστημα που μεσολαβεί από την ώρα ανάληψης της υπηρεσίας έως την ώρα διεξαγωγής του ποδοσφαιρικού αγώνα  είναι ιδιαίτερα μεγάλο έτσι ώστε να δημιουργεί το αντίθετο αποτέλεσμα όσον αφορά την αποδοτικότητα του ανθρώπινου δυναμικού λόγω της σωματικής εξάντλησης.

        Έχοντας επίγνωση ότι την συγκεκριμένη χρονική στιγμή δεν είναι δυνατό να υπάρξουν αλλαγές, αλλά και γνωρίζοντας ότι ακολουθείτε τακτική που είθισται να εφαρμόζεται μέχρι τώρα σε τέτοιου είδους σημαντικές αθλητικές διοργανώσεις, θα θέλαμε να επανεξετάσετε το συγκεκριμένο επιχειρησιακό κομμάτι όσο αφορά την ανάληψη υπηρεσίας σε μέτρα (ποδοσφαιρικοί αγώνες, εκδηλώσεις κτλ.) προκειμένου να επιτευχθεί η όσο γίνεται λιγότερη άσκοπη ταλαιπωρία του προσωπικού σε συνάρτηση με την επίπτωση που έχει αυτή στην αποτελεσματικότητα των καθηκόντων του.

        Φυσικά, ευελπιστούμε οι εξαγγελίες του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Καθηγητή κ. ΠΑΝΟΥΣΗ Ιωάννη για την απεμπλοκή μεγάλου μέρους των Αστυνομικών δυνάμεων από τα γήπεδα να γίνει πράξη, έτσι ώστε οι ιδιωτικές επιχειρήσεις ποδοσφαίρου να αναγκαστούν να πάρουν άλλου είδους μέτρα που θα διασφαλίζουν την απρόσκοπτη διεξαγωγή των αγώνων κάτω από ειρηνικές συνθήκες, προκειμένου η Αστυνομία να λειτουργεί για την προστασία του Πολίτη και μόνο.

 

Για το Δ.Σ.

-Ο-                                               -Ο-

Πρόεδρος                               Γεν. Γραμματέας

 

ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος    ΚΟΡΚΟΒΕΛΟΣ Σπυρίδων

6978079503                               6977506464

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis