Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:44 | 25/01/2015

Μπορεί η εκλογική διαδικασία να κύλησε ομάλα σήμερα στο μεγαλύτερο τμήμα των εκλογικών κέντρων, ωστόσο για άλλη μία φορά δεν έλειψαν τα ευτράπελα.

Μεταξύ αυτών, μια αγράμματη γυναίκα που κλήθηκε σε εφορευτική επιτροπή στη Σαλαμίνα, δικαιολογητικά από ψυχολόγους που παρουσίασαν μέλη της εφορευτικής στη Θεσσαλονίκη και τα... σάντουιτς που μοίρασε ο υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία, Νικήτας Κακλαμάνης.


Σύμφωνα με το «ΣΚΑΙ», μια γυναίκα στη Σαλαμίνα, κλήθηκε να υπηρετήσει σε εφορευτική επιτροπή χωρίς να γνωρίζει γραφή και ανάγνωση. Ευτυχώς, όπως δήλωσε η ίδια, τα υπόλοιπα μέλη της επιτροπής έδειξαν μεγάλη κατανόηση και η ίδια εκτελεί χρέη βοηθού κάνοντας ότι μπορεί για την εύρυθμη λειτουργία του τμήματος.

Μέχρι και χαρτί ψυχολόγου έφερε ένα μέλος της εφορευτικής επιτροπής στη Θεσσαλονίκη, με την δικαστική αντιπρόσωπο να δηλώνει στον «ΣΚΑΙ» πως δεν ήταν σε θέση να ελέγξει την γνησιότητα ή την εγκυρότητα των δικαιολογητικών, και υποχρεώθηκε να ζητήσει τη βοήθεια κομματικών εκπροσώπων, καθώς σε ένα τμήμα βρισκόταν μόνη της με τη γραμματέα.

Την πείνα των υπαλλήλων που βρίσκονται στα εκλογικά κέντρα προσπάθησε να ξεγελάσει ο Νικήτας Κακλαμάνης, μοιράζοντας σάντουιτς. Ωστόσο, τα σάντουιτς, που φυσικά σχολιάστηκαν ευρέως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έφεραν αυτοκόλλητο με το όνομά του.

ΠΗΓΗ: ethnos.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis