Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:00 | 13/02/2017

Την Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας Νοτίου Αιγαίου βράβευσε η αντίστοιχη Ένωση της Κρήτης στο πλαίσιο εκδηλώσεων που έλαβαν χώρα την Παρασκευή και το Σάββατο 10 και 11 Φεβρουαρίου στη Ρόδο για την κοπή πίτας των μελών της τοπικής Ένωσης, την κοινή συνεδρίαση των πρωτοβάθμιων Ενώσεων Αξιωματικών Αττικής και Νοτίου Αιγαίου κατά την οποία πραγματοποιήθηκε τελετή αδελφοποίησης των δύο σωματείων.

Η Παγκρήτια Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας παρέδωσε τιμητική πλακέτα στον Πρόεδρο της Ένωσης Αιγαίου Νοτίου Αιγαίου εκφράζοντας τα συγχαρητήρια σε όλο το αστυνομικό προσωπικό των Α΄ και Β΄ Αστυνομικών Διευθύνσεων Δωδεκανήσου για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζονται το μείζον πρόβλημα που αντιμετωπίζει τον τελευταίο καιρό η χώρα μας στα ακριτικά νησιά του Αιγαίου μας, που δεν είναι άλλο από το προσφυγικό. 

Η στάση των συναδέλφων που υπηρετούν στις Διευθύνσεις αυτές τιμούν το σώμα της ΕΛ.ΑΣ., ενώ παράλληλα αναδεικνύουν το επίπεδο κατάρτισης και εκπαίδευσης των στελεχών της Ελληνικής Αστυνομίας αλλά και του προσωπικού που υπηρετεί στις περιοχές αυτές, διατηρώντας κατά τον τρόπο αυτό στα υψηλότερα επίπεδα το αίσθημα ασφάλειας των κατοίκων αλλά και των τουριστών που επισκέπτονται τα νησιά μας και τη χώρα μας γενικότερα.

Στην τελετή κοπής της βασιλόπιτας το παρόν από τις τοπικές αρχές έδωσαν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ρόδου κ. Κύριλλος, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γεώργιος Χαντζημάρκος και ο Δήμαρχος Ροδου κ. Φώτιος Χαντζηδιάκος, οι οποίοι με την σειρά τους εξήραν τις προσπάθειες που καταβάλει το αστυνομικό προσωπικό, ενώ παράλληλα δήλωσαν ευχαριστημένοι για το επίπεδο συνεργασίας με τις τοπικές αστυνομικές αρχές προς αντιμετώπιση του φλέγοντος θέματος που είναι το προσφυγικό ζήτημα.

Τέλος το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου ακολούθησε εθιμοτυπική συνάντηση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας (Π.Ο.ΑΞΙ.Α.) και των Ενώσεων Αξιωματικών Αττικής - Νοτίου Αιγαίου - Κρήτης και  με τον Αστυνομικό Διευθυντή Α΄ Δωδεκανήσου Ταξίαρχο κ. Γεωργακάκο Γεώργιο.

 

rodos plaketa penaa

Η βράβευση της Ένωσης Αξιωματικών Νοτίου Αιγαίου από την Ένωση Αξιωματικών Κρήτης
 

rodos koinh synedriash

 Από την κοινή συνεδρίαση των Ενώσεων Αξιωματικών Αττικής - Νοτίου Αιγαίου παρουσία αντιπροσωπείας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας (Π.Ο.ΑΞΙ.Α.) 

 

rodos poaxia

Η αντιπροσωπεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας στην Α΄ Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου

 

synanthsh me taxiarxo georgakako

Από την συνάντηση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας και των Ενώσεων Αξιωματικών Αττικής - Νοτίου Αιγαίου - Κρήτης με τον Διευθυντή της Α΄ Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου Ταξίαρχο κ. Γεωργακάκο Γεώργιο 

penaa.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis